CELEBRITIES

Ματ Λεμπλάνκ και Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρετούν επίσημα τον φίλο τους Μάθιου Πέρι, με τον πιο συγκινητικό τρόπο


JTeam

15 Νοεμβρίου 2023

Ματ Λεμπλάνκ και Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρετούν επίσημα τον φίλο τους Μάθιου Πέρι, με τον πιο συγκινητικό τρόπο
IG/@mleblanc
«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα», δηλώνει Κόρτνεϊ Κοξ

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι στις 28 Οκτωβρίου βύθισε στο πένθος τον κόσμο παγκοσμίως, ενώ οι ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του παραμένουν άγνωστες. Τα «Φιλαράκια» ήταν εκεί στη κηδεία του ηθοποιού στο Λος Άντζελες, συντετριμμένοι, διατηρώντας παράλληλα τη σιωπή τους στα social media.

«Έχουμε ακόμη πολλά να πούμε για τον Μάθιου Πέρι, αλλά αυτό θα γίνει όταν νιώσουμε έτοιμοι», είχαν δηλώσει σε μια κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο Ματ Λεμπλάνκ και η Κόρτνεϊ Κοξ, ήταν εκείνοι που ένιωσαν έτοιμοι να αποχαιρετήσουν δημόσια και επισήμως τον στενό τους συνεργάτη και φίλο, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς:

«Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς. Προς το παρόν, αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου» είπε η Κόρτνεϊ Κοξ και ανάρτησε την κλασική σκηνή από το Λονδίνο, που κάνουν σεξ για πρώτη φορά.

«Για να σας δώσω μια μικρή ιδέα, ο Τσάντλερ και η Μόνικα έπρεπε να περάσουν μια νύχτα στο Λονδίνο. Αλλά μετά την αντίδραση του κοινού, αυτό έγινε η αρχή της ιστορίας του έρωτά τους. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα να πω. Έκανε συχνά τέτοια. Ήταν αστείος και ευγενικός».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του «Τζόι» στον «Τσάντλερ»

«Μάθιου. Με βαριά καρδιά σε αποχαιρετώ. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Με πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς», έγραψε ο Ματ Λεμπλάνκ συντετριμμένος, αλλά διατηρώντας το χιουμοριστικό ύφος που είχε παρέα με τον Μάθιου Πέρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.