CELEBRITIES

O Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο πιο σέξι καραφλός για το 2023 και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε


JTeam

22 Νοεμβρίου 2023

O Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο πιο σέξι καραφλός για το 2023 και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε
Splash News
Εντωμεταξύ, για λίγο δεν βγήκε ο Τζεφ Μπέζος

Πάρε ένα λεπτό και σκέψου τρεις σέξι καραφλούς άντρες. Μπορεί να είναι ο Τζέισον Στέιθαμ ή ο Βιν Ντίζελ. Εξαιρετική επιλογή είναι και ο Σέμαρ Μουρ. Ε, κανείς τους δεν είναι ο πιο σέξι καραφλός για το 2023.

Ο πιο σέξι καραφλός άντρας της χρονιάς, είναι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ – ο Πρίγκηπας της Ουαλίας, ο άντρας της Κέιτ Μίντλετον, ο πατέρας του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λουί, πες τον όπως θέλεις. Κι όχι απλώς πήρε τον τίτλο, αλλά εκθρόνισε τον Βιν Ντίζελ.

Το Reboot κατέληξε στην φετινή κατάταξη βασισμένο στις φορές που ο κόσμος έψαξε τους καραφλούς celebrities «γυμνούς» και «χωρίς μπλούζα». Υποψήφιος για τον τίτλο ήταν και ο Τζεφ Μπέζος, πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει και γιατί κάποιος να αναζητά σέξι εικόνες του.

Άλλα κριτήρια, πέρα από τις αναζητήσεις, είναι η αναλογία των χαρακτηριστικών του προσώπου τους και το πόσο κοντά βρίσκεται στη χρυσή τομή, αλλά και το πόσο γυαλίζει το κεφάλι τους. Αυτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.