CELEBRITIES

Η Πάρις Χίλτον απέκτησε και δεύτερο παιδί – Η ανάρτηση στο Instagram


JTeam

24 Νοεμβρίου 2023

Η Πάρις Χίλτον απέκτησε και δεύτερο παιδί – Η ανάρτηση στο Instagram
Splash News
Η Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ριμ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς 

Τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, μέσω παρένθετης μητέρας, ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram η Πάρις Χίλτον την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στην ανάρτησή της φαίνεται ένα ροζ σετ με βρεφικά ρούχα, στο οποίο αναγράφεται το όνομα «Λόντον», δηλαδή το όνομα του παιδιού.

«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου», έγραψε η Πάρις Χίλτον στη λεζάντα της δημοσίευσης. Παλαιότερα, η ίδια είχε αναφέρει ότι «ανυπομονώ μια μέρα ο Φοίνιξ να αποκτήσει αδερφούλα που θα ονομαστεί London. Είναι η αγαπημένη μου πόλη. Έχω επιλέξει αυτό το όνομα εδώ και πολλά χρόνια, ίσως και πάνω από δέκα».

Εκτός από την ανάρτησή της στο Instagram, η Πάρις Χίλτον έκανε και ένα βίντεο στο TikTok, όπου μιλούσε στα ανίψια της: «Παιδιά, ανυπομονείτε για το νέο ξαδερφάκι σας;». Απαντώντας σε σχόλιο στο βίντεο, η Πάρις Χίλτον επιβεβαίωσε ότι η κόρη της ήρθε στη ζωή, καθώς οι περισσότεροι θαυμαστές της δεν κατάλαβαν αν περιμένει δεύτερο παιδί ή έχει ήδη γεννηθεί.

@parishilton

Priceless moments🥹 Family is everything🥰

♬ original sound - ParisHilton

Η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Κάρτερ Ριμ τον Νοέμβριο του 2021 με μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της στον Μπελ Έαρ. Το ζευγάρι μετά από 1,5 χρόνο καλωσόρισε τον Φοίνιξ μέσω παρένθετης μητέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.