CELEBRITIES

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας απολαμβάνει τα γκρίζα μαλλιά της και δεν σκοπεύει να τα βάψει


JTeam

27 Νοεμβρίου 2023

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας απολαμβάνει τα γκρίζα μαλλιά της και δεν σκοπεύει να τα βάψει
Splash News
Η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια, πέρα από κομψή και μίνιμαλ, είναι και απίστευτα cool

Τέτοια μηνύματα θέλουμε να έχουμε από την δημόσια σφαίρα, με τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, να κερδίζει τις εντυπώσεις, στην πρόσφατη εμφάνιση της, για όλους τους σωστούς λόγους. Μετά την Τάιρα Μπανκς, η οποία μίλησε για την ηλικία και τα γκρίζα μαλλιά της, έρχεται και η βασίλισσα Λετίθια, να περάσει ένα δικό της μήνυμα κομψά και έμμεσα.

Η βασίλισσα της Ισπανίας, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση για τη Γλώσσα και τη Δημοσιογραφία, αναδεικνύοντας τις γκρίζες τούφες στα μαλλιά της. Η 51χρονη Λετίθια, είχε επιλέξει για την ημέρα, ένα φυσικό και ανάλαφρο χτένισμα, το οποίο αναδείκνυε τόσο τα μαλλιά της, όσο και την προσωπικότητα της.

Jenny.Gr
Splash News

Μένοντας πιστή στο μίνιμαλ και κομψό στιλ της, έδειξε παράλληλα πόσο cool και συνειδητοποιημένη είναι με το θέμα της ηλικίας, αλλά και των αλλαγών που έρχονται με το πέρασμα του χρόνου.

Και ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα, να καλύψει αυτές τις γκρίζες τρίχες που πολύ φυσικά προβάλλουν σε ορισμένα σημεία του κεφαλιού της, επέλεξε να αναδείξει την ηλικία της, αλλά και την ξεχωριστή ομορφιά που έχει σε κάθε φάση της ζωής της.

Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες που θα έρθουν να μας απαλλάξουν από στερεότυπα και αντιλήψεις, οι οποίες μόνο πίεση προκαλούν και ανασφάλειες, για κάτι τόσο όμορφο και φυσικό, όπως είναι το να μεγαλώνουμε και να έχουμε αλλαγές επάνω μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.