CELEBRITIES

Τζίτζι Χαντίντ: Ζήτησε συγγνώμη μετά τις δηλώσεις της για το Ισραήλ – «Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη»


Ερασμία Αρβανιτά

29 Νοεμβρίου 2023

Τζίτζι Χαντίντ: Ζήτησε συγγνώμη μετά τις δηλώσεις της για το Ισραήλ – «Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη»
Splash News
«Είναι σημαντικό για μένα να μοιράζομαι πραγματικές ιστορίες για τις κακουχίες που έχουν υποστεί και συνεχίζουν να υπομένουν οι Παλαιστίνιοι»

Με μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram απολογήθηκε η Τζίτζι Χαντίντ, μετά τις δηλώσεις της ότι το Ισραήλ είναι «η μόνη χώρα στον κόσμο που κρατά παιδιά ως αιχμαλώτους πολέμου». Το 28χρονο μοντέλο, που έχει μισή καταγωγή από την Παλαιστίνη, ήρθε αντιμέτωπη με μια θύελλα επικρίσεων μετά από αυτούς τους ισχυρισμούς.

Λίγες ώρες μετά, ζήτησε συγγνώμη για το «λάθος» της, το οποίο σημείωσε πως ήταν απερίσκεπτο. Συγκεκριμένα, η Τζίτζι Χαντίντ ανέφερε ότι «είναι σημαντικό για μένα να μοιράζομαι πραγματικές ιστορίες για τις κακουχίες που έχουν υποστεί και συνεχίζουν να υπομένουν οι Παλαιστίνιοι, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο μοιράστηκα κάτι που δεν έλεγξα ή σκέφτηκα πριν το αναδημοσιεύσω».

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, η ίδια τόνισε ότι «ήθελα να δείξω τους τρόπους με τους οποίους παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από την ισραηλινή κυβέρνηση», σημειώνοντας ότι τα παιδιά από την Παλαιστίνη που συλλαμβάνονται από τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) έχουν διαφορετική μεταχείριση από τα παιδιά στο Ισραήλ.

«Δυστυχώς, χρησιμοποίησα το λάθος παράδειγμα για να το τονίσω αυτό και το μετανιώνω», υπογράμμισε.«Το να θέλουμε ελευθερία και ανθρώπινη μεταχείριση για τους Παλαιστίνιους και ασφάλεια για τους Εβραίους μπορεί να είναι και τα δύο σημαντικά για το ίδιο άτομο – συμπεριλαμβανομένου και εμένα», είπε.

«Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Αλλά θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για αυτά τα λάθη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, σε άλλο σημείο της ανάρτησής της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.