CELEBRITIES

Για τη Μεγκ Ράιαν η γήρανση είναι απελευθερωτική: «Αγαπώ την ηλικία μου, αγαπώ το σημείο όπου βρίσκομαι»


Ερασμία Αρβανιτά

4 Δεκεμβρίου 2023

Για τη Μεγκ Ράιαν η γήρανση είναι απελευθερωτική: «Αγαπώ την ηλικία μου, αγαπώ το σημείο όπου βρίσκομαι»
«Η κουλτούρα μας έχει εμμονή με τη νεότητα», είπε η Μεγκ Ράιαν στη συνέντευξή της

Η ηθοποιός Μεγκ Ράιαν εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου 2023 του Glamour, όπου μίλησε για το γεγονός ότι λατρεύει να μεγαλώνει. Προωθώντας τη νέα της romcom, What Happens Later, και πρώτη της ταινία από το 2015, η Μεγκ Ράιαν σημείωσε στη συνέντευξή της ότι «η γήρανση δεν είναι τόσο τρομακτική».

«Η κουλτούρα μας έχει τόσο εμμονή με τη νεότητα», είπε αρχικά η ηθοποιός στο Glamour, προσθέτοντας ότι «ως μεγαλύτερη πια, αγαπώ την ηλικία μου. Λατρεύω το σημείο όπου βρίσκομαι». «Όλοι μεγαλώνουμε. Μακάρι κάποιος να μου είχε πει νωρίτερα, “απλώς χαλάρωσε. Είναι αυτό που είναι. Μη δίνεις σημασία στα εμπόδια”», πρόσθεσε.

Για τη Μεγκ Ράιαν, η γήρανση είναι απελευθερωτική

Εξηγώντας το γιατί το να μεγαλώνει είναι κάτι το απελευθερωτικό για εκείνη, η ηθοποιός πρόσθεσε πως «υπάρχει μια περίοδος στην εφηβεία και στα 20 σου που προσπαθείς να καταλάβεις ποιος είσαι, ποιος πρέπει να είσαι». «Μεγαλώνοντας φτάνεις σε ένα σημείο όπου λες αυτό που εννοείς, χωρίς να σκέφτεσαι πώς θα φανεί», συνέχισε η Μεγκ Ράιαν.

Κάνοντας αναφορά στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να είχε λάβει στο παρελθόν, η ίδια διαβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να δώσει σημασία πια. «Απλώς δεν μπορώ, δεν αξίζει τον κόπο», τόνισε η Μεγκ Ράιαν. Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας ότι τα αρνητικά σχόλια μπορούν να σε βλάψουν ψυχικά, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, στα οποία μπορούμε να εστιάσουμε από «την κακία και το μίσος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.