CELEBRITIES

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πήγε για πρώτη φορά σε πρεμιέρα με την 6χρονη κόρη του, Λέα


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πήγε για πρώτη φορά σε πρεμιέρα με την 6χρονη κόρη του, Λέα
Splash News
Ο λόγος που ο Μπράντλεϊ Κούπερ εμφανίστηκε για πρώτη φορά, σε κόκκινο χαλί με την κόρη του

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Maestro» στο Λος Άντζελες, βρέθηκε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, συνοδευόμενος από μια εκλεκτή καλεσμένη. Για πρώτη φορά, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο κόκκινο χαλί, μαζί με την 6χρονη κόρη του Λέα, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με την Ιρίνα Σάικ.

Και όχι, ο λόγος για τον οποίο η μικρή Λέα, βρέθηκε μαζί με τον μπαμπά της στο κόκκινο χαλί, δεν είναι επειδή δεν υπήρχε κάποιος να την προσέξει. Η Λέα συμμετέχει και αυτή στην ταινία, εμφανιζόμενη ως μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα της Μάγκα Χοκ, σύμφωνα με το IMDb.

Jenny.Gr
Splash News

Μιλώντας για τον ρόλο της κόρης του στην ταινία «Maestro», ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε στο Access Hollywood πριν από μερικές εβδομάδες, ότι πέρασε «καταπληκτικά» δουλεύοντας μαζί της. Μάλιστα, δεν αποκάλεσε την εμφάνισή της μικρής του κόρης στην ταινία, ως «cameo», αλλά ως «ρόλο». «Δεν θα έλεγα cameo» διόρθωσε. «Δεν θα ήθελα να μην την σεβαστώ – είναι ρόλος».

Ερωτηθείς για το πόσο ιδιαίτερο ήταν να μοιραστεί την εμπειρία αυτή μαζί της, απάντησε: «Ήταν καταπληκτικό. Ναι, ήταν απίστευτο».
Στο κόκκινο χαλί, η μικρή Λέα δεν σταμάτησε να κρατάει το χέρι του μπαμπά της, ενώ έδειχνε αξιολάτρευτη μέσα στο λεοπάρ φόρεμα της από Dolce & Gabbana, συνδυασμένο με χρυσές μπαλαρίνες.

Η υποστήριξη από την Ιρίνα Σάικ

Από την πρεμιέρα μπορεί να έλειπε η Σάικ, ωστόσο δεν παρέλειψε να δείξει την υποστήριξη προς τον πρώην σύντροφο της, και την 6χρονη κόρη της, μέσα από μια ανάρτηση. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στα Insta stories της: Η πρώτη ήταν μια διαφημιστική ασπρόμαυρη αφίσα του Maestro, κάτω από την οποία έγραψε: «Συγχαρητήρια Maestro. Τόσο περήφανος ο μπαμπάς και η Λέα» ενώ η δεύτερη έδειχνε το πίσω μέρος του κεφαλιού της Λέα, καθώς καθόταν σε ένα σκοτεινό θέατρο, ενώ στην οθόνη έδειχνε το όνομα «Lea pictures».

Jenny.Gr
IG @irinashayk

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.