CELEBRITIES

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για την επιληπτική κρίση της Μπρουκ Σιλντς: «Βρέθηκα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή»


JTeam

29 Νοεμβρίου 2023

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για την επιληπτική κρίση της Μπρουκ Σιλντς: «Βρέθηκα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή»
Splash News
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο «φύλακας άγγελος» της Μπρουκ Σιλντς

Νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο, η Μπρουκ Σιλντς εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της ότι λίγο πριν την πρεμιέρα του «One Woman Show» υπέστη επιληπτική κρίση. Αλλά δεν ήταν μόνη της, στο πλευρό της βρισκόταν ο Μπράντλεϊ Κούπερ, τον οποίο και αποκάλεσε «φύλακα άγγελο» σε νεώτερες δηλώσεις της. Ο ηθοποιός ήταν εκείνος που τη συνόδευσε στο ασθενοφόρο, αλλά και εκείνος που της κρατούσε το χέρι, μέχρι να βρεθεί στο νοσοκομείο.

«Άρχισα να βγάζω αφρό από το στόμα, είχα γίνει μπλε, και προσπαθούσα να καταπιώ τη γλώσσα μου. Δεν μπορούσαν να βρουν τον άντρα μου και έτσι επικοινώνησαν με τον Μπράντλεϊ ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο εκείνη τη στιγμή», είχε αποκαλύψει η Μπρουκ Σιλντς στη συνέντευξής της.«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, ήταν ότι με έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο, με οξυγόνο. Και ο Μπράντλεϊ Κούπερ καθόταν δίπλα μου κρατώντας μου το χέρι». Σύμφωνα με την ίδια, η κρίση προκλήθηκε από το χαμηλό νάτριο και επειδή είχε πιει πολύ νερό.

«Βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή»

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλεσε «φύλακα άγγελό» της τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια των Gotham Awards, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, 27 Νοεμβρίου. Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής του Maestro, σημείωσε για το περιστατικό ότι «ήμουν ευτυχής γιατί βρέθηκα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή».

O Κούπερ και η Σίλντς είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία τρόμου «The Midnight Meat Train», το 2008, έκτοτε έχουν παραμείνει φίλοι. Στο χαλί των Gotham Awards τον Κούπερ συνόδευσε η συμπρωταγωνίστριά του στο Maestro, Κάρεϊ Μάλιγκαν. Ο ηθοποιός, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, τιμήθηκε στην εκδήλωση με το Gotham Cultural Icon & Creator Tribute.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.