CELEBRITIES

Το look της Τέιλορ Σουίφτ στα γενέθλιά της ήταν ένας φόρος τιμής στο Midnights album της (και ίσως όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Δεκεμβρίου 2023

Το look της Τέιλορ Σουίφτ στα γενέθλιά της ήταν ένας φόρος τιμής στο Midnights album της (και ίσως όχι μόνο)
shutterstock
Η Τέιλορ Σουίφτ απέτισε φόρο τιμής στο Midnights album της, αλλά οι fans της έχουν άλλη γνώμη

Η Τέιλορ Σουίφτ, η τραγουδίστρια που βγήκε Πρόσωπο της Χρονιάς του Time Magazine, γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της παρέα με τους A-list φίλους της στη Νέα Υόρκη, ντυμένη με ένα LBD, το οποίο μάλλον έκρυβε ένα μήνυμα.

Αν έχεις δει τον τελευταίο καιρό τα looks της Τέιλορ, θα έχεις καταλάβει τις άμεσες αναφορές στο Reputation album της, όπως τα total black outfits, τα αξεσουάρ με φίδια και τις κροκό λεπτομέρειες. Αυτή τη βραδιά όμως επέλεξε ένα look που δεν είχε καμία σχέση με την goth glam αισθητική του Reputation και πήγε σε ένα πιο λαμπερό και «ουράνιο» στιλ, που θυμίζει το Midnights.

Jenny.Gr
shutterstock

Το Clio Peppiatt μαύρο mini φόρεμα της Τέιλορ ήταν καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski, τα οποία σχημάτιζαν αστέρια, σύννεφα και φεγγάρια. Τα αστρονομικά μοτίβα ξεκάθαρα θυμίζουν τη Midnights εποχή της τραγουδίστρια, όπως το Oscar de la Renta mini φόρεμα που έβαλε στα 2022 MTV Video Music Awards. Δεν έμεινε μόνο στο φόρεμα βέβαια, αλλά η λάμψη συνέχισε στα κοσμήματα και στα αξεσουάρ.

Αν και είναι ολοφάνερη η συσχέτιση του look με το Midnights, μερικοί fans της στο TikTok ξεκίνησαν ήδη τις εικασίες για κάποιο νέο project, το οποίο ίσως έχει να κάνει με ένα νέο album, με αστρολογικό θέμα.

Jenny.Gr
shutterstock

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.