CELEBRITIES

Τέιλορ Σουίφτ: «Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να νικήσεις τους εχθρούς σου. Τα σκουπίδια φεύγουν μόνα τους»


Ερασμία Αρβανιτά

7 Δεκεμβρίου 2023

Τέιλορ Σουίφτ: «Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να νικήσεις τους εχθρούς σου. Τα σκουπίδια φεύγουν μόνα τους»
Η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε στο περιοδικό TIME για όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι το «πρόσωπο της χρονιάς» για το περιοδικό TIME και δεν αποτελεί έκπληξη. «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, στα 33 μου», δήλωσε η Τέιλορ Σουίφτ σε μια εκτενή συνέντευξή της στο περιοδικό. Αλλά, δεν είπε μόνο αυτά. Μίλησε για πολλά που θέλεις να γνωρίζεις.

Αρχικά, μίλησε για τη φιλία της με την Μπιγιόνσε, η οποία και τη στήριξε στην πρεμιέρα της ταινίας της «Eras Tour». Η ίδια, την αποκάλεσε «διαμάντι», αλλά και «ζεστή, ανοιχτή και αστεία», καθώς και «αναταραχή για τα πρότυπα της μουσικής βιομηχανίας». «Δίδαξε σε κάθε καλλιτέχνη πώς να αλλάζει τα πράγματα και να αμφισβητεί τις αρχαϊκές επιχειρηματικές πρακτικές», τόνισε στη συνέντευξή της η Τέιλορ Σουίφτ.

Προφανώς, εξέφρασε και την ενόχλησή της για τις συγκρίσεις μεταξύ των περιοδειών τους και των ταινιών τους: «Υπήρχαν τόσες πολλές περιοδείες αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι μόνες που συγκρίθηκαν ήταν η δική μου και της Μπιγιόνσε», σημείωσε.

«Προφανώς είναι πολύ προσοδοφόρο για τα μέσα ενημέρωσης και την υποκουλτούρα να φέρνουν δύο γυναίκες αντιμέτωπες μεταξύ τους, ακόμη και όταν οι δύο εν λόγω καλλιτέχνιδες αρνούνται να συμμετάσχουν σε αυτή τη συζήτηση», πρόσθεσε.

Για το ειδύλλιο με τον Τράβις Κέλσι - «Είμαστε απλά περήφανοι ο ένας για τον άλλον»

Η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε και για το πότε ξεκίνησε η σχέση της με τον αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τράβις Κέλσι, αποκαλύπτοντας πως «όλα ξεκίνησαν όταν ο Τράβις με πολύ αξιολάτρευτο τρόπο με έβαλε στο podcast του».

«Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα αμέσως μετά από αυτό. Έτσι, είχαμε πραγματικά κάποιο χρονικό διάστημα, που κανείς δεν το ήξερε και για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί μπορέσαμε να γνωριστούμε καλύτερα», συνέχισε.

«Μέχρι να πάω στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν ζευγάρι. Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι είδαν το πρώτο μας ραντεβού σε εκείνο το παιχνίδι; Δεν θα ήμασταν ποτέ τόσο ψυχωτικοί ώστε να ξεκινήσουμε σκληρά ένα πρώτο ραντεβού». Στη συνέχεια, η pop star πρόσθεσε ότι «είμαστε απλά περήφανοι ο ένας για τον άλλον».

«Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να νικήσεις τους εχθρούς σου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής στο περιοδικό TIME, η Τέιλορ εκμυστηρεύτηκε και τις επιπτώσεις που είχε η διαμάχη της με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ στην ψυχική υγεία, αλλά και στην καριέρα της. Υπενθυμίζεται ότι το 2016, ο τότε σύζυγος της Κιμ έγραψε ένα τραγούδι που περιείχε χυδαίους στίχους για την ανερχόμενη σταρ. Ο Κάνιε, είχε ισχυριστεί ότι η Τέιλορ είχε συναινέσει στην αναφορά, αλλά η ίδια το αρνήθηκε. Έτσι, η Κιμ έδωσε στη δημοσιότητα μια τηλεφωνική συνομιλία, την οποία η Τέιλορ χαρακτήρισε ως «μια παράνομα ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία».

«Έχετε μια πλήρως κατασκευασμένη σκευωρία, σε μια παράνομα ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία, την οποία η Κιμ Καρντάσιαν επεξεργάστηκε και στη συνέχεια έβγαλε προς τα έξω για να πει σε όλους ότι ήμουν ψεύτρα», σημείωσε η Τέιλορ Σουίφτ στη συνέντευξής της.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι «αυτό με έριξε ψυχολογικά σε ένα σημείο που δεν έχω ξαναβρεθεί. Μετακόμισα σε μια ξένη χώρα. Δεν έφυγα από το σπίτι που νοίκιαζα για ένα χρόνο. Φοβόμουν να κάνω τηλεφωνήματα. Έδιωξα τους περισσότερους ανθρώπους στη ζωή μου γιατί δεν εμπιστευόμουν κανέναν πια. Έπεσα πολύ, πολύ άσχημα».

Ωστόσο, είπε χαρακτηριστικά πως αν και πίστευε ότι εκείνη η στιγμή θα την καθόριζε αρνητικά για όλη της τη ζωή, τελικά το ξεπέρασε. Αυτή η κατάσταση, μάλιστα, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως «τίποτα δεν είναι μόνιμο». «Προσέχω πολύ να είμαι ευγνώμων κάθε δευτερόλεπτο που έχω τη δυνατότητα να το κάνω αυτό σε αυτό το επίπεδο, γιατί μου το έχουν πάρει και στο παρελθόν», εξήγησε.

Κι αν κάτι έμαθε είναι ότι «δεν έχει νόημα να προσπαθείς να νικήσεις τους εχθρούς σου. Τα σκουπίδια φεύγουν μόνα τους».

Μπράβο στην Τέιλορ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.