CELEBRITIES

Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού: «Ο φόβος θα κατοικεί πάντα μέσα μου»


Ερασμία Αρβανιτά

18 Δεκεμβρίου 2023

Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού: «Ο φόβος θα κατοικεί πάντα μέσα μου»
«Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζει πάντα μέσα μου», αποκάλυψε η Κάιλι Μινόγκ

Μια συγκινητική συνέντευξη στο CBS News έδωσε η τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, όπου και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, καθώς και για το τραύμα με το οποίο ακόμα παλεύει, χρόνια μετά τη διάγνωσή της.

Η Κάιλι Μινόγκ είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2005, σε ηλικία 36 ετών, κι ενώ βρισκόταν στη μέση της παγκόσμιας περιοδείας της «Showgirl: Greatest Hits». Η ίδια βγήκε νικήτρια, μετά από μια μερική μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. «Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζει μέσα μου. Ήταν δύσκολο. Ήταν επίσης καταπληκτικό», σημείωσε στη συνέντευξή της η Κάιλι Μινόγκ.

«Ο φόβος θα κατοικεί πάντα μέσα μου»

Μιλώντας στον παρουσιαστή της εκπομπής, Σεθ Ντουέιν, η τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε ότι τη «στοιχειώνει» ακόμα η στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο, σημειώνοντας ότι «ο φόβος θα κατοικεί πάντα μέσα μου».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή, στην οποία της ζήτησε να διευκρινίσει γιατί η μάχη της με τον καρκίνο ήταν «καταπληκτική», η ίδια σημείωσε: «Καταπληκτική γιατί γνωρίζεις πολύ καλά το σώμα σου, την αγάπη που έχεις γύρω σου, τις δυνατότητές σου, όλα αυτά τα πράγματα». Στη συνέχεια, τόνισε ότι για εκείνη, το τραγούδι είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίζει τα πάντα. «Τραγουδάω για να επεξεργάζομαι τα πάντα, νομίζω. Γράφω για να επεξεργάζομαι τα πάντα. Και μερικές φορές νομίζω ότι ζω για να ερμηνεύω».

Πάντως, μετά τη «μάχη» της παραδέχτηκε ότι βάζει πια τον εαυτό της σε πρώτο πλάνο. «Κάποιος μου είχε πει τότε: Πρέπει να είσαι λίγο εγωίστρια. Δεν είναι στη φύση μου να είμαι εγωίστρια, αλλά τώρα είναι η ώρα να το κάνω. Αφήστε τους ανθρώπους να σας φροντίσουν. Και αυτό έκανα», είχε πει σε συνέντευξή της το 2014.

H σταρ μιλούσε πάντα ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ενώ πάλευε με τον καρκίνο του μαστού, και παρότρυνε και τους followers της το 2018 να κάνουν δωρεές στη φιλανθρωπική οργάνωση Breast Cancer Care με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.