CELEBRITIES

Η οικογένεια Καρντάσιαν τραγουδάει Αριάνα Γκράντε (χωρίς την Κιμ)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Δεκεμβρίου 2023

Η οικογένεια Καρντάσιαν τραγουδάει Αριάνα Γκράντε (χωρίς την Κιμ)
Instagram/handmadehighlights
Το χριστουγεννιάτικο βίντεο της οικογένειας Καρντάσιαν δεν είχε την Κιμ

Και τι είναι οι γιορτές χωρίς λίγο καραόκε; Οι οικογένεια Καρντάσιαν μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα με τον νέο TikTok βίντεό τους, τραγουδώντας το «Santa Tell Me» της Αριάνα Γκράντε. Λέμε η οικογένεια, αλλά ένα πρόσωπο-κλειδί έλειπε από το βίντεο και όχι οποιοδήποτε πρόσωπο, αλλά η γνωστή Κιμ.

@kyliejenner

we lost kim

♬ Santa Tell Me - Naughty Version - Ariana Grande

Στο βίντεο βλέπουμε αρχικά τη Κάιλι, με ένα χρυσό custom Balenciaga, να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Στη συνέχεια η κάμερα πάει στην Mamager της οικογένειας, η οποία φοράει και αυτή χρυσό φόρεμα και μετά στην Κένταλ, με ένα custom 16Arlington μαύρο φόρεμα με λευκή γούνα. Βλέπουμε επίσης την Κλόε και την Κόρτνεϊ με αρκετά εορταστικά φορέματα, αλλά πιο «ήσυχα» σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια.

Για να μη μείνεις χωρίς την Κιμ δόση σου όμως αυτές τις γιορτές, σου έχουμε στο παρακάτω βίντεο την Κιμ Καρντάσιαν με το vintage Mugler της, από τη συλλογή fw’97 Couture.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.