ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Χέιλι Μπίμπερ «ψηφίζει» vintage για το pre-party των γενεθλίων της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Νοεμβρίου 2023

Η Χέιλι Μπίμπερ «ψηφίζει» vintage για το pre-party των γενεθλίων της
Instagram/haileybieber
Το vintage Mugler που φόρεσε η Χέιλι Μπίμπερ έκανε όλη τη διαφορά

Η Χέιλι Μπίμπερ κλείνει τα 27 στις 22 Νοεμβρίου, αλλά ως βέρα Σκορπίνα δε θα γιόρταζε τα γενέθλιά της μόνο εκείνη την ημέρα, αλλά θα δημιουργούσε έναν ολόκληρο κύκλο εορτασμών, που θα ξεκινούσε αρκετές ημέρες πριν. Όπως και έκανε.

Η επιχειρηματίας και μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φοράει ένα απίθανο μπορντό στράπλες body-con φόρεμα σε βελούδο. Λάμψη παλιού Χόλιγουντ και όχι άδικα, αφού η συγκεκριμένη τουαλέτα είναι αρχειακό κομμάτι του Thierry Mugler, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην couture συλλογή του σχεδιαστή για την Fall 1998 σεζόν. Το ζηλέψαμε; Πολύ είναι η αλήθεια. Εκτός από το χρώμα της σεζόν λοιπόν, η Χέιλι ακολουθεί και την μεγάλη τάση των vintage ρούχων.

Βέβαια οι εορτασμοί δε θα σταματήσουν εδώ. Μη ξεχνάμε πως την ημέρα των γενεθλίων της η εταιρεία της, Rhode, βγάζει ένα καινούργιο προϊόν προς πώληση. Ακόμα ένας λόγος για γιορτή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.