CELEBRITIES

Ο Άνταμ Ντράιβερ ψύχραιμος, ξανά : «Ποιος νοιάζεται που έχω παίξει τον Ιταλό συνεχόμενα σε δύο ταινίες;»


JTeam

3 Ιανουαρίου 2024

Ο Άνταμ Ντράιβερ ψύχραιμος, ξανά : «Ποιος νοιάζεται που έχω παίξει τον Ιταλό συνεχόμενα σε δύο ταινίες;»
Splash News
O Άνταμ Ντράιβερ έχει βαρεθεί να τον ρωτούν συνέχεια το ίδιο πράγμα 

Τα τελευταία δυο χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε δύο από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της Ιταλίας. Έχει παίξει τον ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι στο «House of Gucci» και τον Ένζο Φεράρι την ομώνυμη ταινία «Ferrari». Ε, και τι πειράζει; Του πάει η Ιταλία, είναι το στοιχείο του.

Μιλώντας στο podcast «SmartLess» των Τζέισον Μπέιτμαν, Σον Χέις και Γουίλ Αρνέτ, ο Άνταμ Ντράιβερ εξέφρασε τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως συνεχώς του κάνουν ερωτήσεις σχετικές με το ότι έχει παίξει back to back παρόμοιους ρόλους, ως Ιταλός. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: "Μα πόσοι Ιταλοί;". Αλλά, απλώς έτσι προέκυψε», είπε ο Ντράιβερ στη συνέντευξή του.

Στη συνέχεια, ο ίδιος εξήγησε πως δεν ήταν τόσο οι ρόλοι που είχαν σημασία, αλλά το γεγονός ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ και ο Μάικλ Μαν είναι δύο από τους καλύτερους σκηνοθέτες. «Ποιος νοιάζεται για το ότι το έπαιξα τον Ιταλό σε δύο ταινίες συνεχόμενα;», συνέχισε. Ουσιαστικά, αυτό που οδήγησε τον Ντράιβερ να παίξει αυτούς τους μεγάλους ιταλικούς ρόλους, ήταν τα ίδια τα έργα και οι σκηνοθέτες πίσω από αυτά. Πάντως, κατά τη συνέντευξη, ο Άνταμ Ντράιβερ τόνισε ότι αυτοί οι δύο ρόλοι, που έπαιξε ως Ιταλός, είναι «ένα καλό παράδειγμα ότι δεν έχω στρατηγική, με τρόπο που πιθανώς θα έπρεπε, στην καριέρα μου». Και, κάτι που δεν περίμενες είναι ότι ο ηθοποιός μάλλον δεν θα παίξει ξανά κανέναν Ιταλό. Μη νομίζεις, κι εκείνος δεν το πιστεύει.

Γενικά, θα έχεις καταλάβει ότι ο Άνταμ Ντράιβερ δεν είναι και πολύ ψύχραιμος στις απαντήσεις του. Ο ίδιος, πριν λίγο καιρό απάντησε – κάπως αγενώς θα έλεγε κανείς, σε θεατή που τόλμησε να κάνει κακό σχόλιο για την ταινία «Ferrari». «Ποια η γνώμη σας για τις σκηνές του τροχαίου; Ήταν αρκετά σκληρές, όλο δράση και, πρέπει να πω, cheesy για εμένα. Τι πιστεύετε;», τον ρώτησε κάποιος κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ηθοποιού στο πολωνικό Φεστιβάκ Κινηματογράφου Camerimage. «F*ck you, δεν ξέρω. Επόμενη ερώτηση», απάντησε τότε ο Άνταμ Ντράιβερ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.