CELEBRITIES

Ντέιβιντ Γκέιλ: Ο Στιούαρτ του Beverly Hills 90210 πέθανε στα 58 του


JTeam

22 Ιανουαρίου 2024

Ο ηθοποιός David Gail στη σειρά Beverly Hills 90210
© Youtube
Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η αιτία θανάτου του

Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε στα 58 του χρόνια, όπως ανακοίνωσε στο Instagram η αδελφή του Katie Colmenares. «Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου, πάντα ο αβανταδόρος μου, πάντα ο καλύτερος φίλος μου. Έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα και όλους μαζί μου. Δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο αλλά θα σε κρατώ τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου θαυμάσιε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε, μου λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα. δε θα υπάρξει κανείς άλλος», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ίσως να μην ήταν τόσο δημοφιλής όσο ο Μπράντον (Τζέισον Πρίστλι) ή ο Ντίλαν (Λουκ Πέρι) στη σειρά «Beverly Hills, 90210» μιας και εμφανίστηκε μόνο για λίγα επεισόδια στην 4η σεζόν, ως Στιούαρτ Κάρσον. Είχε όμως αποκτήσει τους δικούς του θαυμαστές και από το ρόλο του ως Δρ Τζο Σκάνλον στο «Port Charles».

Ο Πίτερ Φερέρο που διατηρεί ένα podcast του «Beverly Hills, 90210» δημοσίευσε με τη σειρά του στο Instagram ένα αποχαιρετιστήριο story για τον Ντέιβιντ. «Μόλις με ενημέρωσαν οι φίλοι του ότι ο Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος από αυτά τα νέα. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω».

Η αιτία θανάτου του δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Η συμμετοχή του στο «Beverly Hills, 90210»

Μπήκε στη σειρά το 1991, στην πρώτη σεζόν, σε ένα μικρό ρόλο ως υπάλληλος ξενοδοχείου με το όνομα Τομ. Πληροφορία που μοιράστηκε ο ίδιος στο «Beverly Hills Show Podcast» το 2021. Οι υπεύθυνοι κάστινγκ τον επέλεξαν μεν αλλά είπαν ότι ήταν «πράσινος». Ωστόσο, ο ηθοποιός επέστρεψε ως πιο έμπειρος πλέον στη σειρά δύο χρόνια αργότερα, στην τέταρτη σεζόν, ως Στιούαρτ Κάρσον, γιος ενός πλούσιο επιχειρηματία που αρραβωνιάζεται την Μπρέντα Γουαλς (Σάνον Ντόχερτι).

Βέβαια ο γάμος δεν έγινε ποτέ στην ιστορία της σειράς και το ζευγάρι χώρισε, οπότε ο Ντέιβιντ αποχώρησε ξανά από τη σειρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.