CELEBRITIES

H Ντέβα Κασέλ πήγε μαζί με τον σύντροφο της σε σόου του Dior και έκλεψαν τις εντυπώσεις


JTeam

23 Ιανουαρίου 2024

H Ντέβα Κασέλ πήγε μαζί με τον σύντροφο της σε σόου του Dior και έκλεψαν τις εντυπώσεις
Splash News
Πλήθος celebrities έχει φτάσει στο Παρίσι, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας -ωστόσο η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι έκλεψε και φέτος τις εντυπώσεις

Μια από τις εμφανίσεις που θυμόμαστε έντονα από την περσινή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, είναι αυτή της Ντέβα Κασέλ. Κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ. Και φέτος, η 19χρονη Ντέβα γνωρίζει καλά πως να δίνει τις καλύτερες εντυπώσεις και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της επίδειξης Dior, μαζί με τον σύντροφό της και ηθοποιό, Σαούλ Νάνι.

Jenny.Gr
Splash News

Το νεαρό ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του, μέσα από μια κοινή τους ανάρτηση στο Instagram, τον περασμένο Οκτώβριο. Και ο 24χρονος ηθοποιός είχε μοιραστεί τότε στιγμιότυπα από τις κοινές τους καλοκαιρινές διακοπές. Πλέον αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους με την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Πόζαραν μαζί στα φωτογραφικά φλας, ενώ τα σύνολα τους είχαν quiet luxury αισθητική. Σύγχρονοι, απλοί και μοντέρνοι παρακολούθησαν την επίδειξη με δημιουργίες της Μαρία Γκράτσια Κιουρί και έδειξαν ευδιάθετοι.

Jenny.Gr
Splash News


Σχετικά με σόου, φαίνεται πως η Κιουρί προσέγγισε την υψηλή ραπτική έχοντας στον νου της το πιο casual ντύσιμο της καθημερινότητας. Μέσα από τη συλλογή της θέλησε να επαναπροσδιορίσει τα σύγχρονα basics της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μετατρέποντάς τα σε high fashion κομμάτια. Μάλιστα, η επίδειξη είχε και μία «ελληνική» πινελιά, αφού άνοιξε με το soundtrack του Jerskin Fendrix για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Η απίστευτα classy εμφάνιση της Ντέβα, είχε μια εντυπωσιακή μπεζ καμπαρντίνα, όπως επίσης και ψηλές swead μπότες. Όσο για τον σύντροφο της, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και ένα παλτό σε γήινες αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.