CELEBRITIES

Πάμελα Άντερσον: Κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και λανσάρει το δικό της brand ομορφιάς


JTeam

24 Ιανουαρίου 2024

Πάμελα Άντερσον: Κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και λανσάρει το δικό της brand ομορφιάς
IG @pamelaanderson
Η Πάμελα Άντερσον και το μήνυμα πίσω από το brand ομορφιάς της, «Sonsie»

Είναι γνωστό πως η ζωή της Πάμελα Άντερσον έχει περάσει από 40 κύματα, ωστόσο πάντα βρίσκει τον τρόπο της να επιβιώνει και να αναδεικνύει όσα είναι σημαντικά για εκείνη. Σίγουρα η διαδρομή της έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στον εαυτό της, έχει κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της όπως επίσης και την ταινία σχετικά με τη ζωή της, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε τοξικές σχέσεις και κακοποιητικούς συντρόφους.

Πλέον έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή στην εξοχή της γενέτειρας χώρας της, τον Καναδά. Εκεί, εστιάζει στους γιους της, στην απλή καθημερινότητα της, και σε έναν τρόπο ζωής πιο ήρεμο και πιο φυσικό. Κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει και τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μέσα στο 2023, όπου την είδαμε να εμφανίζεται με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ. Πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση και προσπάθεια της Άντερσον να παρουσιάσει τον πραγματικό της εαυτό, δείχνοντας μια πιο «ευάλωτη πλευρά της».


Μακριά από foundation, eyeliners, σκιές και κραγιόν, η Πάμελα αναδεικνύει το πρόσωπο της όπως πραγματικά είναι μπροστά στα φωτογραφικά φλας και ομολογουμένως κερδίζει τον σεβασμό. Για την απόφαση της να μην φοράει μακιγιάζ, η Άντερσον είχε μιλήσει αναλυτικά περιοδικό Elle τον περασμένο Αύγουστο.

Η συνεργασία της Πάμελα με τη Sonsie

Πριν από λίγες ημέρες, η Πάμελα ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο είναι η απόκτηση ενός skincare brand. Μαζί με τους γιούς της Μπράντον και Ντίλαν, απέκτησαν την «Sonsie», μια εταιρεία με προϊόντα για περιποίηση του δέρματος.
«Oι άνθρωποι μού ζητούσαν να δημιουργήσω προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας και γενικά προϊόντα ομορφιάς, από την εποχή του Baywatch και εγώ σκεφτόμουν «λοιπόν, αυτό (το προϊόν) είναι sustainable; Είναι cruelty-free;». Πίστευαν ότι ήμουν τότε τρελή. Χαίρομαι που άντεξα τόσο πολύ και βρήκα πραγματικά τη σωστή σύνδεση. Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τη Sonsie.

Η Sonsie αυτή τη στιγμή έχει 3 μόλις προϊόντα: Μία μάσκα ενυδάτωσης με γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικό εκχύλισμα φραγκόσυκου. Ένα serum με νιασιναμίδη, και ένα lip balm με σκουαλάνιο, κερί ηλιόσπορου και seed oils.

«Τα προϊόντα κάνουν καλή δουλειά στην επιδερμίδα μου» ανέφερε η ίδια εξηγώντας πως τα χρησιμοποιεί εδώ και 6 μήνες ενώ, αποκάλυψε πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλα προϊόντα. «Τα μυστικά μου όπλα θα αποκαλυφθούν την άνοιξη. Θα δούμε πού θα πάμε από εδώ και πέρα. Υπάρχουν αρκετά πράγματα πάνω στα οποία δουλεύω αυτή τη στιγμή, που είναι πραγματικά σημαντικά για μένα, χωρίς τα οποία δεν μπορώ να ζήσω», είπε η Άντερσον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.