CELEBRITIES

H Ντέμπορα Λι Φαρνές εξηγεί πως είναι να είσαι ξανά ελεύθερη μετά από 27 χρόνια γάμου


JTeam

29 Ιανουαρίου 2024

H Ντέμπορα Λι Φαρνές εξηγεί πως είναι να είσαι ξανά ελεύθερη μετά από 27 χρόνια γάμου
Splash News
Η πρώην σύζυγος του Χιου Τζάκμαν μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον διάσημο ηθοποιό

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ντέμπορα Λι Φαρνές και ο Χιου Τζάκμαν ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους, ύστερα από 27 χρόνια γάμου. Μαζί με την ανακοίνωση του χωρισμού, το ζευγάρι δήλωσε πως πλέον ο καθένας θα εστιάσει στην δική του «προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη».

Αρκετούς μήνες μετά, η Ντέμπορα παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη στην οποία μιλά για τη νέα της καθημερινότητα, και τη «νέα ζωή» μετά το διαζύγιο. «Πώς είναι να είσαι ξανά ελεύθερη μετά από 27 χρόνια γάμου;», αναρωτιέται η δημοσιογράφος. «Είναι κάπως συναρπαστικό», απαντά η Φαρνές στο Adelaide Now για την κατεύθυνση που παίρνει η ζωή της. «Ξέρετε, η αλλαγή, η μετάβαση, η εξέλιξη είναι λίγο τρομακτικά και όλοι μας φοβόμαστε λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο για μας», πρόσθεσε.

Jenny.Gr
Splash News


Η 68χρονη ηθοποιός δηλώνει πως έχει μεγάλα σχέδια για την καριέρα της και αγκαλιάζει τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή της. Αυτή την περίοδο μάλιστα επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με την ταινία «Force of Nature: The Dry 2», συμπρωταγωνιστώντας με τον Έρικ Μπάνα στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας μυστηρίου του 2020.

«Έχω μερικά projects σε επεξεργασία, δουλεύω σε ένα σενάριο με τη Rebecca Rigg, το οποίο θέλω να σκηνοθετήσω και να παίξω», είχε πει σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή της στο Yahoo Lifestyle. «Και ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρξει μια επιστροφή από τον χαρακτήρα που υποδύομαι [στο Force of Nature]. Ίσως ένα άλλο σίκουελ από έναν χαρακτήρα που έπαιξα πριν από πολλά χρόνια στο Shame», πρόσθεσε.

Το πρώην πλέον ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1996, αφού γνωρίστηκαν στο σετ του «Correlli» το 1995. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, υιοθέτησαν μαζί και δύο παιδιά: τον 23χρονο σήμερα Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.