CELEBRITIES

Χιού Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι Τζάκμαν: Καταρρακωμένοι μετά τον χωρισμό τους - «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2023

Χιού Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι Τζάκμαν: Καταρρακωμένοι μετά τον χωρισμό τους - «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»
splashnews.com
Σύμφωνα με πηγή, το πρώην ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογία και ο χωρισμός είναι πάρα πολύ δύσκολος για αυτούς

Ο διάσημος ηθοποιός Χιού Τζάκμαν και η σύζυγός του Ντέμπορα Λι Τζάκμαν αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από πολλή σκέψη. Αν και η απόφαση πάρθηκε από κοινού, μια πηγή πολύ κοντά στο πρώην ζευγάρι αναφέρει στο PEOPLE πως είναι καταρακωμένοι και πως ο χωρισμός είναι πάρα πολύ δύσκολος για αυτούς.

«Δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής. Τους πήρε πολύ χρόνο και σκέψη για τα πάντα και πήραν την απόφαση μαζί. Ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, αλλά θα είναι πάντα οικογένεια. Θα είναι πάντα γονείς και οι καλύτεροι φίλοι» προσθέτει η πηγή.

Καθώς η σχέση τους μπαίνει σε μια νέα τροχιά, στο ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη μαζί, δεν υπάρχει καμία καχυποψία. «Δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο εκτός από το ότι ο καθένας ακολουθεί διαφορετικό δρόμο αυτή τη στιγμή», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ο Χιού και η Ντέμπορα Λι ανακοίνωσαν τον χωρισμό ύστερα από 27 χρόνια γάμου σε μια αποκλειστική δήλωση στο PEOPLE « Είμαστε ευλογημένοι που περάσαμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως ανδρόγυνο σε έναν πανέμορφο, αγαπημένο γάμο. Οι δρόμοι μας τώρα αλλάζουν και αποφασίσαμε να χωρίσουμε ώστε να συνεχίσουμε την προσωπική μας ανάπτυξη» λέει το ζευγάρι. «Η οικογένειά μας ήταν και θα πάντα θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αναλαμβάνουμε το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσο η οικογένειά μας οδηγείται σε αυτή τη μετάβαση».

Την επόμενη μέρα από την ανακοίνωση ο Χιού εθεάθει στη Νέα Υόρκη χωρίς τη βέρα του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο set της αυστραλέζικης σειράς Correlli το 1995 και σε λιγότερο από έναν χρόνο αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο Χιού έχει δηλώσει πως ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου από τους 3 πρώτους μήνες. Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν στο Met Gala στις 1 Μαΐου και στον τελικό του Wimbledon.

Πηγή: PEOPLE

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.