CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της κινδύνευσε σοβαρά μετά την εγχείρηση» - Όσα αποκαλύφθηκαν σε ισπανική εκπομπή


JTeam

30 Ιανουαρίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της κινδύνευσε σοβαρά μετά την εγχείρηση» - Όσα αποκαλύφθηκαν σε ισπανική εκπομπή
Shutterstock
Παραμένει «μυστήριο» ο πραγματικός λόγος που οδήγησε την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε μια τόση σοβαρή χειρουργική επέμβαση

Μετρημένες παραμένουν οι πληροφορίες που δημοσιοποιεί το Παλάτι για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ενώ μέχρι στιγμής η μόνη «εικόνα» που υπάρχει είναι η χθεσινή ανακοίνωση, με την οποία έγινε γνωστό ότι «η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της, στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από την επέμβαση».

Ωστόσο, ακόμα παραμένει «μυστήριο» ο πραγματικός λόγος που οδήγησε την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε μια τόση σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Τις τελευταίες ώρες, οι μοναδικές πληροφορίες που έχουν προκύψει για την κατάστασή της, είναι από τη δημοφιλή εκπομπή Fiesta, της ισπανικής τηλεόρασης. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, η δημοσιογράφος Έμα Γκαρσία, τόνισε: «Την αλήθεια, δεν θα τη μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή».

«H ζωή της βρέθηκε σε σοβαρότατο κίνδυνο»

Στο μεταξύ, ένας από τους δημοσιογράφους που ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή, σημείωσε ότι «η ζωή της βρέθηκε σε σοβαρότατο κίνδυνο». «Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», σημείωσε ακόμα.

Δίνοντας μερικές παραπάνω πληροφορίες, οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν: «Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή εξαιτίας των επιπλοκών που προέκυψαν. Έπρεπε να την κρατήσουν και να τη διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.