CELEBRITIES

Σερ: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της για προσωρινή κηδεμονία του γιου της


JTeam

30 Ιανουαρίου 2024

Σερ: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της για προσωρινή κηδεμονία του γιου της
instagram
Οι δικηγόροι της Σερ ανέφεραν πως η ίδια δεν επιδιώκει απαραίτητα τον «άμεσο έλεγχο» των χρημάτων του

Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες, Τζέσικα Ουζκατέγκι, απέρριψε το αίτημα της τραγουδίστριας και ηθοποιού, Σερ, να τεθεί 47χρονος γιος της σε επείγουσα δικαστική επιτροπεία.

Υπενθυμίζεται, ότι στην προσφυγή της η Σερ είχε ισχυριστεί ότι ο γιος της, Ελάια Μπλου Άλμαν, είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους δικούς του οικονομικούς πόρους», ενώ είχε σημειώσει ότι οι μεγάλες πληρωμές του από το καταπίστευμα του εκλιπόντος πατέρα του, Γκρεγκ Όλμαν τον θέτουν σε κίνδυνο λόγω των αγώνων του με την ψυχική υγεία και την κατάχρηση ουσιών. Στα δικαστικά έγγραφα, η 77χρονη τραγουδίστρια ζητούσε την κηδεμονία του γιου της καθώς υποστήριζε ότι είναι στην καλύτερη θέση να εκτελεί χρέη κηδεμόνα. Παράλληλα, όπως είχε γνωστοποιηθεί, η Σερ ανέφερε ότι η εν διαστάσει σύζυγος του γιου της, η 36χρονη Μαρί Άντζελα Κινγκ, ήταν μια καταστροφική παρουσία στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν πείστηκε ότι η κηδεμονία του Ελάια Μπλου Άλμαν ήταν επείγουσα ανάγκη και απέρριψε την αίτηση. Ωστόσο, θα εξετάσει ξανά την υπόθεση τον Μάρτιο. Η Σερ παρακολούθησε την ακρόαση εξ αποστάσεως καθώς εμφανιζόταν καθ’ όλη τη διάρκειά της από μια μεγάλη οθόνη.

Από την πλευρά του, ο Άλμαν βρισκόταν στην αίθουσα με τους δικηγόρους του, οι οποίοι σημείωσαν πως «είμαστε ενθουσιασμένοι που το δικαστήριο είδε ότι δεν χρειάζεται προσωρινή κηδεμονία». «Έχει μεγάλη υποστήριξη, τα πάει περίφημα», τόνισαν. Οι δικηγόροι της Σερ, ανέφεραν πως η ίδια δεν επιδιώκει απαραίτητα τον «άμεσο έλεγχο» των χρημάτων του και ότι θα ήταν ευτυχής, αν ένας διορισμένος διαχειριστής αναλάμβανε να τον βοηθήσει στη διαχείρισή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.