CELEBRITIES

Σερ: Ζητά την επιμέλεια του 47χρονου γιου της – Θέλει να να ελέγχει τα οικονομικά του


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2023

Σερ: Ζητά την επιμέλεια του 47χρονου γιου της – Θέλει να να ελέγχει τα οικονομικά του
Splash News
Η Σερ θεωρεί πως ο γιος της δεν είναι ικανός να διαχειριστεί σωστά τα χρήματά του 

Αίτημα για την επιμέλεια του 47χρονου γιου της, Ελάια Μπλου Άλμαν, κατέθεσε η Σερ ώστε να ελέγχει πλήρως τα οικονομικά του. Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο γιος της, λόγω των προβλημάτων του με τις ουσίες, είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους δικούς του οικονομικούς πόρους».

Τα δικαστικά έγγραφα, αναφέρουν ότι διάσημη τραγουδίστρια θεωρεί ότι ο γιος της ξοδεύει τα χρήματά του αμέσως σε ναρκωτικά και όχι σε βασικές βιοτικές ανάγκες. Όπως σημειώνει το TMZ, η 77χρονη τραγουδίστρια ζητάει την κηδεμονία του γιου της, καθώς υποστηρίζει ότι είναι στην καλύτερη θέση προκειμένου να εκτελεί χρέη κηδεμόνα. Στα ίδια έγγραφα, η Σερ αναφέρει ότι η εν διαστάσει σύζυγος του γιου της, η 36χρονη Μαρί Άντζελα Κινγκ, ήταν μια καταστροφική παρουσία στη ζωή του, καθώς υπονομεύει τις προσπάθειες του να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται για την ψυχική του υγεία και τη χρήση ουσιών.

Η Σερ φαίνεται να τόνισε στα έγγραφα ότι «δεν μπορεί να συζητήσει με τον γιο της σχετικά με τον διορισμό προσωρινού κηδεμόνα, επειδή δεν είναι σε ψυχική και σωματική κατάσταση για να διαμορφώσει ή να εκφράσει κάποια προτίμηση». Η ίδια, «ανησυχεί πως οποιαδήποτε χρήματα δοθούν στον Ελάια θα δαπανηθούν αμέσως σε ναρκωτικά, αφήνοντάς τον χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να φροντίσει τον εαυτό του και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του». Το δικαστήριο όρισε ημερομηνία ακρόασης για τις 6 Μαρτίου 2024.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η διάσημη τραγουδίστρια κατηγορήθηκε ότι προσέλαβε τέσσερις άντρες για να απαγάγουν τον ενήλικο γιο της, για να μην τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του. Η Μαρί Άντζελα Κινγκ ήταν εκείνη που διατύπωσε αυτή την κατηγορία σε βάρος της Σερ, στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε για το διαζύγιο. Ωστόσο η τραγουδίστρια, μιλώντας στο PEOPLE, είχε υποστηρίξει ότι «αυτή η φήμη δεν είναι αληθινή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.