CELEBRITIES

Ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

Ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο
Splash News
Τι αναφέρει το Παλάτι

Ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, έπειτα από τη θεραπεία που έκανε τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πλατιού, αναβάλλονται όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του.

«Η Μεγαλειότητα του ξεκίνησε σήμερα τον προγραμματισμό τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι γιατροί συμβουλεύουν για την αναβολή των δημοσίων καθηκόντων του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Μεγαλειότητα του θα συνεχίσει να εκτελεί κρατικά καθήκοντα και να ελέγχει τα επίσημα έγγραφα, ως συνήθως», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ομάδα των γιατρών για την άμεση ανταπόκριση, η οποία κατέστη πιθανή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση στο νοσοκομείο. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος για τη θεραπεία και ανυπομονεί να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα του το συντομότερο δυνατό».

Ο λόγος που μοιράστηκε τη διάγνωση, σύμφωνα με το Παλάτι, είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Σύμφωνα με το People, ενημέρωσε προσωπικά τους γιους του, Χάρι και Ουίλιαμ, αλλά και τα αδέλφια του, Αν, Άντριου και Έντουαρντ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.