CELEBRITIES

Dune: Part Two - Η Ζεντάγια με post-apocalyptic look στο press tour


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Φεβρουαρίου 2024

Dune: Part Two - Η Ζεντάγια με post-apocalyptic look στο press tour
Shutterstock
Η Ζεντάγια και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας Dune: Part Two ξεκίνησαν το press tour τους από το Mexico City

Το press tour της ταινίας Dune: Part Two ξεκίνησε επίσημα και η πρώτη στάση ήταν το Mexico City. Εκεί, είδαμε τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τη Ζεντάγια -η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στα τελευταία λεπτά της πρώτης ταινίας- το Τιμοτέ Σαλαμέ, την Φλόρενς Πιου, τον Όστιν Μπάτλερ και τον Τζος Μπρόλιν να φωτογραφίζονται με τα «καλά» τους. Το press tour θα συνεχίσει σε Παρίσι, Λονδίνο, Άμπου Ντάμπι, Κορέα και Νέα Υόρκη, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα.

Φυσικά, όλα τα φλας έπεσαν πάνω στην Ζεντάγια και το απόκοσμο, post-apocalyptic look της. Η ηθοποιός επέλεξε για αυτή τη σημαντική ημέρα ένα deux pieces look από το brand TORISHÉJU. Ναι, ήταν custom made, αλλά είδαμε ένα παρόμοιο στην τελευταία ss 2024 συλλογή του brand. Το crop top ήταν σε γκρι τόνους με μαύρες λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά στρογγυλά εξογκώματα του brand. Η φούστα ήταν wrap με πιέτες και μεγάλο σκίσιμο, σε μαύρο και κόκκινο, ενώ και εδώ είδαμε στρογγυλά εξογκώματα για πιο δραματικό και post-apocalyptic ύφος. Μοιάζει σα να ήταν ντυμένη για την ταινία; Ναι. Μας άρεσε; Ίσως θα μπορούσε και καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS