CELEBRITIES

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, σαν άλλος Γουίλι Γουόνκα, στην πρεμιέρα του «Wonka» με γυναικείο κοστούμι και κολιέ Cartier


JTeam

29 Νοεμβρίου 2023

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, σαν άλλος Γουίλι Γουόνκα, στην πρεμιέρα του «Wonka» με γυναικείο κοστούμι και κολιέ Cartier
splashnews.com
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει ταυτιστεί απολύτως με τον ρόλο του στην ταινία Wonka

Ο γνωστός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε ακόμα μια fashion forward εμφάνιση στο κόκκινη χαλί της πρεμιέρας της νέας του ταινίας Wonka, στο Λονδίνο στο Royal Festival Hall. Ο 27χρονος Τιμοτέ αποφάσισε να φορέσει ένα ματζέντα κοστούμι Tom Ford, από την ss 2024 γυναικεία συλλογή του οίκου, συνδυασμένο με καφέ δερμάτινα Chelsea μποτάκια με τετράγωνη μύτη και κανένα πουκάμισο ή T-shirt, απλά ένα κολιέ με πολύτιμους λίθους.

Jenny.Gr
splashnews.com

Το κολιέ ήταν του οίκου κοσμημάτων Cartier, φυσικά και custom made παραγγελία, κατασκευασμένο από 964 σμαράγδια, ρουβελίτες, ροζ τουρμαλίνη και μπλε οπάλιο. Η βάση του ήταν από λευκόχρυσο, ενώ συνολικά οι πολύτιμοι λίθοι πάνω στο κόσμημα ήταν περίπου 1.000. Για την κατασκευή του χρειάστηκαν 450 ώρες εργασίας. Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, ο οποίος είναι ambassador της Cartier, εργάστηκε με την creative director του οίκου για τα κοσμήματα και τα ρολόγια, πάνω στο custom αυτό κομμάτι. Μη ξεχνάμε πως ταιριάζει απόλυτα με το κόκκαλο στο λαιμό του.

Αν στεναχωριέσαι που δεν ήσουν στην πρεμιέρα στο Λονδίνο και δεν είδες από κοντά αυτό το εκπληκτικό κομμάτι, μη στεναχωριέσαι. Το κολιέ θα είναι κομμάτι εκθέσεων της The Cartier Collection, που θα κάνει τον γύρο του κόσμου.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.