ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε την τιάρα της προγιαγιάς του Ουίλιαμ και συζητήθηκε πολύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Νοεμβρίου 2023

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε την τιάρα της προγιαγιάς του Ουίλιαμ και συζητήθηκε πολύ
GETTY IMAGES
Η τιάρα που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον άνηκε στην Βασιλομήτωρ από τον γάμο της

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, παρευρέθηκε εχθές το βράδυ σε ένα επίσημο δείπνο και μας ξάφνιασε όλους με την επιλογή ενός συγκεκριμένου κομματιού. Στο δείπνο, το οποίο έγινε στο Παλάτι του Buckingham προς τιμήν του Προέδρου της Κορέας Γιουν Σοκ Γιαέλ και της Πρώτης Κυρίας Κιμ Κεόν Χι, ήταν καλεσμένα 170 άτομα, μεταξύ των οποίων φυσικά και ο Βασιλιάς Κάρολος με την Βασίλισσα Καμήλα. Όλοι ήταν ντυμένοι για την περίσταση, αλλά η Κέιτ έκλεψε τις εντυπώσεις, όχι με το φόρεμά της, αλλά με την τιάρα της.

Σύμφωνα με το People, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε μια τιάρα που δεν είχε ξαναφορέσει ποτέ, την Strathmore Rose. Είναι η 4η τιάρα που φοράει από όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας και η συγκεκριμένη έχει να κάνει την εμφάνισή του στο κοινό από την μακρινή δεκαετία του ‘30. Η Strathmore Rose τιάρα είναι κομμάτι από την συλλογή της Βασιλομήτωρος και το όνομά της προέρχεται από τον πατέρα της, που ήταν ο Κόμης (Earl) του Strathmore του Kinghorne. Το πολύτιμο αυτό κόσμημα ήταν γαμήλιο δώρο όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Άλμπερτ.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η Κέιτ είναι το δεύτερο άτομο που φοράει αυτή την τιάρα δημόσια. Μια εξαιρετική τιάρα με λουλούδια, ρομαντική διάθεση και με έμφαση στη λεπτομέρεια. Το υπόλοιπο look της ταίριαζε στο ύφος της βραδιάς και κομπλιμάνταρε το κεντρικό κομμάτι, που δεν ήταν άλλο από την τιάρα. Η λευκή τουαλέτα με την κοντή κάπα και με τους «δυνατούς» ώμους ήταν μια custom δημιουργία της Jenny Packham και μας άρεσε πολύ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.