CELEBRITIES

Η Κέιτι Χολμς δίνει μαθήματα στιλ από το front row της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Φεβρουαρίου 2024

Η Κέιτι Χολμς δίνει μαθήματα στιλ από το front row της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης
SPLASH via Ideal Image
Η Κέιτι Χολμς φόρεσε το απόλυτο look για του Αγίου Βαλεντίνου στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι celebrities έχουν περικυκλώσει την πόλη. Αυτή τη φορά τα φώτα τράβηξε το fall/winter 2024 show του Αμερικάνου σχεδιαστή μόδας Michael Kors και το -κλασικά- διάσημο front row του.

Ανάμεσα από τους celebrities, που έκατσαν -προφανώς- στην πρώτη σειρά για να χειροκροτήσουν έναν από τους αγαπημένους τους φίλους και σχεδιαστές, ήταν και η πάντα στιλάτη και κομψή ηθοποιός Κέιτι Χολμς. Αυτή τη φορά η Κέιτι μας έδωσε ένα καταπληκτικό look, λίγο dark, λίγο sexy και με αρκετό drama, το οποίο είναι και εξαιρετικό για την σημερινή ημέρα των ερωτευμένων.

Η Κέιτι επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο δαντελένιο maxi φόρεμα σε μαύρο χρώμα, που κλοσάρει στο κάτω μέρος. Από μέσα συνδύασε ένα bralette και ένα ψηλόμεσο εσώρουχο, επίσης μαύρα. Για να ολοκληρώσει το updated αυτό look σέταρε από πάνω ένα μαύρο, μακρύ, oversized blazer, ώστε να δώσει και μια δυναμική νότα στο σύνολο. Το μόνο που μας «κλώτσησε» λιγάκι ήταν τα λευκά της πέδιλα, ενώ το λευκό clutch έδενε συγκλονιστικά. Μπράβο Κέιτι, για ακόμα μια φορά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.