CELEBRITIES

Η Κέιτι Χολμς στα εγκαίνια του flagship καταστήματος της Chanel


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Φεβρουαρίου 2024

Η Κέιτι Χολμς στα εγκαίνια του flagship καταστήματος της Chanel
shutterstock
Γιατί η Κέιτι Χολμς ξέρει να κλέβει τα φλας με το look της

Η Κέιτι Χολμς τα τελευταία χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε fashion icon. Με την cool, σύγχρονη και κομψή προσέγγισή της στη μόδα, μας δίνει ενδιαφέρουσες εικόνες και έμπνευση. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στη Νέα Υόρκη για τα εγκαίνια καταστήματος της Chanel στην 5th Avenue, όπου -προφανώς- επέλεξε ένα look από τον ίδιο οίκο.

Jenny.Gr
shutterstock

Η Χολμς φόρεσε ένα twinset σε μαύρο χρώμα, αρκετά νεανικό και elegant. Το κασμιρένιο μαύρο cardigan είχε ένα μεγάλο V ντεκολτέ και τσέπες, ενώ από μέσα επέλεξε ένα δαντελένιο bralette. Το παντελόνι ήταν στο ίδιο μοτίβο, με ανοίγματα στους αστραγάλους και φαρδιά παντελόνια. Εφόσον ήταν εγκαίνια καταστήματος με κοσμήματα, η Κέιτι Χολμς δε θα μπορούσε να μην δώσει την απαραίτητη προσοχή σε αυτά. Το μακρύ λαμπερό drop κολιέ της κομπλιμένταρε εξαιρετικά το ντεκολτέ της. Φυσικά, κρατούσε μια Chanel τσάντα και δίχρωμες γόβες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.