CELEBRITIES

Σακίρα: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια»


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2024

Σακίρα: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια»
SPLASH via Ideal Image
Η Σακίρα επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από επτά χρόνια 

Το πρώτο της νέο άλμπουμ έπειτα από επτά χρόνια θα κυκλοφορήσει η Κολομβιανή σταρ, Σακίρα, με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran» (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια), στις 22 Μαρτίου.

Η ίδια, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, προκειμένου να ανακοινώσει την επιστροφή της. «Το νέο μου άλμπουμ, που βγαίνει στις 22 Μαρτίου, είναι αυτό που δημιούργησα μαζί με όλους εσάς, και την αγέλη των λύκων που ήταν εδώ, μαζί μου σε κάθε βήμα. Η δημιουργία αυτού του αποτελέσματος ήταν μια αλχημική διαδικασία. Γράφοντας κάθε τραγούδι, ξαναέχτισα τον εαυτό μου. Τραγουδώντας τα τραγούδια, τα δάκρυά μου μεταμορφώθηκαν σε διαμάντια και η ευαλωτότητά μου, σε δύναμη».

Αν και η σταρ ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, οι εικασίες ξεκίνησαν όταν η ίδια δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο την Κυριακή, στο οποίο αρχικά εμφανιζόταν ένα διαμάντι, και έπειτα ακολουθούσαν κλιπ από τα single που κυκλοφόρησε στο παρελθόν. «Μείνετε συντονισμένοι», έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σε μια συνέντευξή στης στο Billboard, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σακίρα μοιράστηκε γιατί της πήρε έξι χρόνια για να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ. «Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησα άλμπουμ ήταν πριν από έξι χρόνια. Τώρα μπορώ να κάνω μουσική πιο γρήγορα, αν και μερικές φορές νομίζω ότι το να είσαι ανύπαντρη μητέρα συνδυαστικά με τον ρυθμό μιας ποπ σταρ, δεν συμβαδίζουν» εξήγησε. «Πρέπει να βάλω τα παιδιά μου για ύπνο, να πάω στο στούντιο ηχογράφησης, όλα είναι σαν άθλος. Όταν δεν έχεις σύζυγο που να μπορεί να μείνει σπίτι με τα παιδιά, είναι δύσκολη διαδικασία, γιατί μου αρέσει να είμαι παρούσα μαμά και πρέπει να είμαι εκεί κάθε στιγμή με τα παιδιά μου: να τα πηγαίνω στο σχολείο, να παίρνω πρωινό μαζί τους, να τα πηγαίνω για να παίξουν. Και πέρα από αυτό, πρέπει να βγάζω χρήματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.