CELEBRITIES

Μαντόνα: Το αμήχανο απρόοπτο επί σκηνής - Έπεσε από την καρέκλα αλλά συνέχισε να τραγουδάει


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2024

Μαντόνα: Το αμήχανο απρόοπτο επί σκηνής - Έπεσε από την καρέκλα αλλά συνέχισε να τραγουδάει
IG @madonna
Κάτι πήγε λάθος στην συναυλία της Μαντόνα, ωστόσο προσπάθησε να το διαχειριστεί σωστά

Οι συναυλίες της Μαντόνα έχουν απασχολήσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα και μάλιστα, όχι για καλό σκοπό. Τη μια ακυρώνει ημερομηνίες, την άλλη το γόνατο της δεν την αφήνει να εκτελέσει το πρόγραμμα της, άλλοτε καθυστερεί ώρες από την αναγραφόμενη ώρα έναρξης του σόου.

Στην πρόσφατη συναυλία της στο Σιάτλ, όμως, φαινόταν να πηγαίνουν όλα καλά. Όλα έβαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα και ήταν ώρα για μια ακόμη χορογραφία και παράσταση. Η βασίλισσα της ποπ ξεκίνησε να τραγουδά το «Open your Heart» και σύμφωνα με την χορογραφία, ένας από τους χορευτές της, έπρεπε να την σύρει μπροστά στην σκηνή, όσο εκείνη καθόταν και τραγουδούσε.

Κάποια στιγμή, όμως, ο χορευτής έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο πάτωμα μαζί με την καρέκλα και την Μαντόνα. Το σοκ ήταν σύντομο, η Μαντόνα προσπάθησε να το ξεπεράσει, αν και όχι τόσο πειστικά.

Διατήρησε την ψυχραιμία της, έριξε ένα χαμόγελο και αφού σηκώθηκε, συνέχισε να τραγουδάει.

Το περιστατικό ωστόσο δεν τελείωσε τόσο σύντομα. Ενώ η Μαντόνα θέλησε να δείξει πως όλα είναι καλά, η σύγχυση ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να ξεχάσει τα λόγια του τραγουδιού. «Σκ*τ*, ξέχασα τα λόγια», είπε στο κοινό πριν συνεχίσει το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.