CELEBRITIES

Ο Κίλιαν Μέρφι σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με fans και εξηγεί τους λόγους


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κίλιαν Μέρφι σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με fans και εξηγεί τους λόγους
IG @gq
“Όταν ξεκίνησα να απαγορεύω τις φωτογραφίες, άλλαξε η ζωή μου”, είπε ο Μέρφι

Είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της χρονιάς, έχοντας σαρώσει τα κινηματογραφικά βραβεία με τον ρόλο του ως Όπενχάιμερ. Λίγο πριν την μεγάλη πορεία του προς τα Oscars, o διάσημος ηθοποιός από την Ιρλανδία, παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ζωή, την καριέρα, και την οικογένεια.

Ο τρόπος ζωής του Κίλιαν Μέρφι είναι σίγουρα ανατρεπτικός και δεν θυμίζει σε πολλά, έναν Αστέρα του Χόλιγουντ. Εξίσου ανατρεπτικός όμως είναι και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους θαυμαστές του.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, δεν του αρέσει πια να βγάζει φωτογραφίες και selfies με θαυμαστές, καθώς του φαίνεται κάπως επιφανειακό. Προτιμάει να έχει μια διαφορετική προσέγγιση και αντί για φωτογραφίες, επιλέγει να ανταλλάξει μερικές κουβέντες με όσους συναντά.

“Όταν ξεκίνησα να απαγορεύω τις φωτογραφίες, άλλαξε η ζωή μου. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να χαιρετάς και να συζητάς για λίγο. Το λέω σε πολύ κόσμο, ξέρετε, συναδέλφους και φίλους ηθοποιούς και μου λένε "νιώθω τόσο άσχημα". Αλλά δεν χρειάζεσαι να καταγράφεις με φωτογραφίες το που πήγες μέσα στη μέρα σου”, δήλωσε ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Jenny.Gr
Getty Images

Στην συνέντευξη αναφέρεται και ένα περιστατικό, όπου ένας θαυμαστής πλησίασε τον Μέρφι για μια σέλφι μαζί του και εκείνος απάντηση πως “δεν βγάζω φωτογραφίες”. Στην συνέχεια έπιασε μια σύντομη συζήτηση μαζί του, ρωτώντας το όνομα του αλλά και από ποια πόλη έρχεται.

Αν λοιπόν κάπου κάποτε τον συναντήσεις ποτέ μπροστά σου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να σημειωθεί πως ο Μέρφι έχει σαρώσει μέχρι στιγμής σε υποψηφιότητες αλλά και νίκες, αποσπώντας βραβεία καλύτερης ερμηνείας και Α' Ανδρικού ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες 2024 και στα φετινά BAFTA.

Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει και στα Οscars, μιας και είναι το μεγάλο φαβορί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.