CELEBRITIES

Oscars 2024: O Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει το «I'm Just Ken»


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2024

Oscars 2024: O Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει το «I'm Just Ken»
O ηθοποιός θα πει το τραγούδι που αγαπήσαμε και θα τον κοιτάμε σαν άλλος Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, όταν είδε τον Σάκη

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Μάρτη, ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ανέβει στη σκηνή των Oscars και θα ερμηνεύσει το «I’m Just Ken», το οποίο είναι υποψήφιο για καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ηθοποιός δήλωνε πως η Ακαδημία Κινηματογράφου δεν του είχε ζητήσει να ερμηνεύσει το τραγούδι από την Barbie. «Ίσως και να είναι πολύ μεγάλο ρίσκο, το να με βάλουν να το κάνω. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να γίνει. Αλλά είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο», είπε στο Variety.

Η ιδέα για το «I’m Just Ken» ήταν του Μαρκ Ρόνσον. Μίλησε στη σκηνοθέτιδα της Barbie, Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία το συζήτησε με τον Γκόσλινγκ και το λάτρεψαν. Μάλιστα, εκείνη έγραψε σκηνή από την αρχή για να μπορέσει ο ηθοποιός να τραγουδήσει.

Εκτός από το «I’m Just Ken», υποψήφιο για Oscar είναι και το «What Was I Made For?» που έγραψαν για την ίδια ταινία η Μπίλι Άιλις και ο Φινέας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.