CELEBRITIES

Ντρέα ντε Ματέο: «Το OnlyFans μου έσωσε τη ζωή»


JTeam

29 Φεβρουαρίου 2024

Ντρέα ντε Ματέο: «Το OnlyFans μου έσωσε τη ζωή»
Splash by Ideal Image
H πρωταγωνίστρια του The Sopranos έφτασε κοντά στη χρεωκοπία

H πρωταγωνίστρια του The Sopranos, Ντρέα ντε Ματέο, δήλωσε στην Daily Mail ότι το OnlyFans κυριολεκτικά την έσωσε από βέβαια χρεωκοπία, όταν η καριέρα της στην υποκριτική έμεινε πίσω. Άνοιξε προφίλ τον Αύγουστο και η μηνιαία συνδρομή κόστιζε 15 δολάρια.

«Μας έσωσε», είπε. «Το OnlyFans μου έσωσε τη ζωή, 100%. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό, αλλά στ’ αλήθεια μας έσωσε. Αν θέλετε να με καταδικάσετε για αυτό, κάντε το. Απλώς ελπίζω να μη χρειαστεί να βρεθείτε ποτέ στη θέση μου, που έπρεπε να φροντίσω δύο μικρά παιδιά. Έσωσε το σπίτι μου, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Και πάνω απ’ όλα, μου έδωσε αρκετά χρήματα για να ξεκινήσω και να χρηματοδοτήσω το Ultrafree».

Το Ultrafree είναι το streetwear brand της ντε Ματέο. Είπε ότι πριν ανοίξει το OnlyFans είχε περίπου 10 δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό και εξήγησε πως, παρότι έχει βραβευθεί με Emmy για την ερμηνεία της στο The Sopranos και η σειρά είναι μία από τις κορυφαίες όλων των εποχών, δεν αμειβόταν αρκετά.

«Θα γινόταν κατάσχεση και το σπίτι μου πλημμύρισε, οπότε προσπαθούσα να το πουλήσω γρήγορα. Ήθελα να προσπαθήσω να το πουλήσω πριν μου το πάρουν», είπε. «Ταυτόχρονα, έχασα τη μαμά μου, και την άλλη μαμά μου, η οποία έχει άνοια, είχα ξεμείνει από χρήματα για τη γυναίκα που τη φρόντιζε. Δεν ήξερα πώς να σταθώ στα πόδια μου».

Είπε ότι «το πρώτο πεντάλεπτο» που λειτούργησε το προφίλ της, έβγαλε αρκετά χρήματα για να κρατήσει το σπίτι της. «Το έκανα, αλλά δεν ήθελα να το κάνω», παραδέχθηκε. «Με σχολίασαν πολύ».

Πέρσι, μιλώντας στο Fow News Digital εξήγησε ότι η απόφαση για το OnlyFans ήρθε εξαιτίας του Covid, που την άφησε εκτός της υποκριτικής.

«Ξέρω ότι κάποιοι είπαν άσχημα πράγματα για εμένα, επειδή έκανα OnlyFans. Σκέφτηκα ότι, εντάξει, όλοι φορούν εσώρουχα και είναι σέξι στο Instagram και εγώ δεν το κάνω, αλλά θα το έκανα αν πληρωνόμουν για αυτό… Δεν ξέρω γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα», δήλωσε. Πρόσθεσε πως αναγκάστηκε να αλλάξει καριέρα «επειδή ο χώρος με θεωρεί βάρβαρη», εξαιτίας των αντιεμβολιαστικών της πεποιθήσεων.

«Ο κόσμος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι δεν πληρώθηκα ποτέ καλά για τις δουλειές μου. Νομίζουν ότι είμαι φτιαγμένη από χρυσό, και δεν είμαι. Πήγαινα από δουλειά σε δουλειά. Και έχω απορρίψει δουλειές στο παρελθόν για να είμαι με τα παιδιά μου επειδή ο μπαμπάς τους λείπει», συνέχισε.

«Απλώς δεν με νοιάζει. Καθόλου. Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου παρά την εικόνα μου», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.