CELEBRITIES

H Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη ζωή με πολλαπλή σκλήρυνση: «Είναι μία κόλαση»


JTeam

12 Μαρτίου 2024

H Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη ζωή με πολλαπλή σκλήρυνση: «Είναι μία κόλαση»
Splash by Ideal Image
H ηθοποιός μίλησε για την ασθένεια, όπως τη βιώνει

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 και μιλά ανοιχτά για το πώς η ίδια βιώνει την ασθένεια. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America, παρομοίασε τη ζωή της με την κόλαση.

«Ζω μία κόλαση. Δεν βγαίνω πολύ, οπότε αυτό είναι κάπως δύσκολο για το δικό μου σύστημα», ξεκίνησε. «Αλλά, φυσικά, η στήριξη που δέχομαι είναι υπέροχη και είμαι ευγνώμων».

Μαζί της ήταν και η ηθοποιός του Sopranos, Τζέιμι-Λιν Σίγκλερ, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση το 2016, στα 20 της χρόνια, και μίλησαν για τη viral στιγμή της στα Emmys, όταν το κοινό σηκώθηκε και τη χειροκρότησε. «Θεέ μου, ταπεινώνετε εμένα και την αναπηρία μου τώρα που σηκώνεστε», είπε αστειευόμενη. Τώρα, αποκαλύπτει ότι έπαθε μπλακ άουτ στη σκηνή.

«Ο κόσμος έλεγε “Α, ήσουν τόσο αστεία” και εγώ σκέφτομαι ότι δεν έχω ιδέα τι είπα. Δεν ξέρω τι έκανα. Φρίκαρα τόσο που δεν ήξερα τι μου συνέβαινε».

«Αισθανόμουν την αγάπη που έπαιρνα, και ήταν πανέμορφο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.