CELEBRITIES

Λίλι Άλεν: «Αγαπώ τα παιδιά μου, αλλά μου κατέστρεψαν την καριέρα»


JTeam

12 Μαρτίου 2024

Λίλι Άλεν: «Αγαπώ τα παιδιά μου, αλλά μου κατέστρεψαν την καριέρα»
IG @lilyallen
«Πραγματικά θυμώνω όταν λένε ότι μπορείς να τα έχεις όλα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς»

Τα ειλικρινή της συναισθήματα για την καριέρα και τη μητρότητα μοιράστηκε σε νέα συνέντευξή της στο «The Radio Times Podcast», η Λίλι Άλεν, παραδεχόμενη πως στη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή σε ηλικία 21 ετών, με το «Smile», το 2006. Έχει δύο κόρες με τον πρώην σύζυγό της, Σαμ Κούπερ, την Έθελ και τη Μάρνι Ρόζι. Και, όπως είπε, όταν κλήθηκε να «επιλέξει» ανάμεσα στα παιδιά ή την καριέρα, επέλεξε το πρώτο, αλλά με ένα κόστος.

Στη συνέντευξή της, η Λίλι Άλεν δεν ωραιοποίησε τη δυσκολία του να «ισορροπήσεις» ανάμεσα στην καριέρα και στη μητρότητα. «Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου. Τα αγαπάω και με ολοκληρώνουν, αλλά όταν μιλάμε για φήμη, την κατέστρεψαν», τόνισε αρχικά. «Πραγματικά θυμώνω όταν λένε ότι μπορείς να τα έχεις όλα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς. Κάποιοι επιλέγουν την καριέρα τους αντί για τα παιδιά τους, και είναι δικαίωμά τους».

Η καλλιτέχνης εξήγησε στη συνέχεια ότι είναι ικανοποιημένη με την επιλογή της να δώσει προτεραιότητα στην ανατροφή των παιδιών της, καθώς η ίδια επηρεάστηκε από τον τρόπο με τον ανατράφηκε από τους δικούς της γονείς, τον ηθοποιό Κιθ Άλεν και την παραγωγό ταινιών, Άλισον Όουεν. «Οι δικοί μου γονείς ήταν απόντες όταν ήμουν παιδί. Νιώθω ότι μού άφησαν κάποιες άσχημες πληγές που δεν θα ήθελα να αφήσω στα δικά μου παιδιά», συνέχισε.

Στη συνέντευξή της, η Λίλι μίλησε και για πώς επέλεξε να βρει μια δημιουργική διέξοδο στον κόσμο της υποκριτικής. «Ήμουν περίπου δύο χρόνια νηφάλια. Είχα μόλις μετακομίσει στη Νέα Υόρκη», θυμήθηκε. «Ένα μεγάλο μέρος της νηφαλιότητας είναι να παραδίνεσαι και να αφήνεις τον Θεό - με όποιον τρόπο θέλεις να πιστεύεις σε αυτό - να έχει ένα σχέδιο για σένα». Η ίδια, είπε ότι της τηλεφώνησε «ένας διευθυντής κάστινγκ που ανέβαζε ένα έργο. Είπα: "Όχι, δεν είμαι ηθοποιός"».

Ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Χάρμπορ, ήταν εκείνος που την κατηύθυνε όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή και τη συμβούλεψε να ξανατηλεφωνήσει στην ομάδα διανομής. «Πέντε εβδομάδες αργότερα βρισκόμουν σε πρόβες», αποκάλυψε η Λίλι Άλεν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.