CELEBRITIES

Η Μπέλα Χαντίντ ξυπνά το πρωί και εκτελεί morning routine με 10 βήματα


JTeam

20 Μαρτίου 2024

Η Μπέλα Χαντίντ ξυπνά το πρωί και εκτελεί morning routine με 10 βήματα
Instagram @bellahadid
Η ρουτίνα της Μπέλα Χαντίντ είναι ολόιδια με τη δική σου

Εμείς, ανοίγουμε τα μάτια μας, πίνουμε καφέ για να ξυπνήσουμε καλά και πηγαίνουμε στο γραφείο. Άντε να προλάβουμε να κάνουμε και μία γυμναστική –μέχρι εκεί. Η Μπέλα Χαντίντ εκτελεί morning routine με 10 βήματα, γιατί αυτή είναι.

Το μοντέλο ξεκινά την ημέρα του με πολλές βιταμίνες, χυμούς αποτοξίνωσης, πράσινο χυμό, τζελ από θαλάσσια βρύα, αρωματικά έλαια και διαλογισμό, πάντα με τους κρυστάλλους της στο πλάι.

Η Μπέλα Χαντίντ λατρεύει τα wellness drinks και, αφού φροντίσει τη σωματική της υγεία, τρίβει τα έλαια στους καρπούς και τον λαιμό της. Γράφει στο ημερολόγιό της και καθαρίζει την αύρα της. Και τα βγάζει βίντεο για το TikTok, με τη λεζάντα «Τα πρωινά μαζί μου, πριν ξεκινήσω να φτιάχνω πράγματα για εσάς». Και την ευχαριστούμε για αυτό.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Πολλοί την κατέκριναν, όπως συνηθίζεται στα σόσιαλ μίντια –όχι ότι θα έπρεπε να τη νοιάζει, ωστόσο. Δεν είναι πως παρουσίασε έναν οδηγό ευεξίας, ούτε έδωσε tips για υγιεινή ζωή.

Παρά τα αρνητικά σχόλια, δεν διστάζει να μιλά ανοιχτά για την υγεία της, ειδικά όσον αφορά στη Νόσο Lyme, την οποία αντιμετωπίζουν επίσης η μητέρα και ο αδελφός της.

«Ευγνώμων στη μανούλα μου, που κράτησε όλο το ιατρικό μου ιστορικό, που με στήριξε, που δεν έφυγε από το πλευρό μου, που με προστάτευσε και που, πάνω απ’ όλα, πίστεψε σε εμένα», έγραψε σε IG post, στις 6 Απρίλη. «Ζώντας σε αυτήν την κατάσταση, χειροτερεύοντας όσο περνά ο καιρός ενώ εργαζόμουν, προσπαθώντας να τα καταφέρω, η οικογένεια και οι άνθρωποι που με στηρίζουν, με βοήθησαν με τρόπους που δεν μπορώ να εξηγήσω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.