CELEBRITIES

To νέο αγόρι της Μπέλα Χαντίντ είναι κανονικός cowboy


JTeam

19 Οκτωβρίου 2023

To νέο αγόρι της Μπέλα Χαντίντ είναι κανονικός cowboy
IG @bellahadid
Άντε, και στα δικά σου

Το νέο αγόρι της Μπέλα Χαντιντ, είναι cowboy. Το ΤΜΖ την έπιασε να φιλιέται, να αγκαλιάζεται και να περπατά χέρι-χέρι στο Τέξας με έναν επαγγελματία ιππέα, τον Έινταν Μπανιουέλος.

Τα άλογα είναι το κοινό τους σημείο – αποτελούν, άλλωστε, και το μεγαλύτερο πάθος της Μπέλα. Ιππεύει από τριών ετών, και προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – τα σχέδιά της ναυάγησαν το 2016, όταν διαγνώστηκε με τη νόσο του Λάιμ. Μετά την εντατική της θεραπεία, ωστόσο, φέτος δήλωσε «επιτέλους υγιής» και επέστρεψε στο χόμπι της. Είναι και single, καθώς πρόσφατα χώρισε με τον art director, Μαρκ Κάλμαν, οπότε όλα δείχνουν ότι μάλλον ο Έινταν είναι κάτι πολύ παραπάνω από φίλος.

O Μπενιουέλος πρόσφατα μπήκε στο Hall of Fame των Αμερικανών ιππέων και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, είναι «πρώτος στην αγωνιστική ιππασία», ενώ «ειδικεύεται στην εκπαίδευση και επίδειξη αλόγων».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.