CELEBRITIES

Η Cardi B φοβόταν να ζήσει όπως ήθελε, λόγω των αρνητικών κριτικών


JTeam

21 Μαρτίου 2024

Η Cardi B φοβόταν να ζήσει όπως ήθελε, λόγω των αρνητικών κριτικών
Όσα είπε σε νέα της συνέντευξη

«Νιώθω ότι έχασα τον εαυτό μου», αποκαλύπτει σε νέα της συνέντευξη η διάσημη μουσικός Cardi B, μιλώντας στο «360 with Speedy» για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Και μπορεί το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό μόλις ακούς το όνομά της να είναι η αυτοπεποίθησή της, η Cardi B, όπως κάθε άνθρωπος, έχει και μια ευάλωτη πλευρά. Η ίδια, λοιπόν, είπε στη νέα της συνέντευξη ότι όλα αυτά τα χρόνια, φοβόταν να ζήσει όπως ήθελε εκείνη, λόγω των αρνητικών σχολίων που δετόχαν.

«Θυμάμαι πολλούς μουσικούς και άλλους ανθρώπους να λένε "φοβάται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, φοβάται να κυκλοφορήσει νέα μουσική"». Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε πως «όντως, την περασμένη χρονιά, μετά βίας ασχολήθηκα με τη μουσική. Ήταν σαν να φοβόμουν να κάνω τα πάντα».

Πίσω το 2023, ο η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης κυκλοφόρησε μόνο το «Bongos» με τη Megan Thee Stallion. Από το 2018, δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο άλμπουμ, αλλά φέτος έβγαλε το «Enough». «Φοβόμουν να βγω ζωντανά, φοβόμουν να δημοσιεύσω μια φωτογραφία, φοβόμουν να πάω στο κλαμπ και μετά την επόμενη μέρα να δω κόσμο, τι θα πουν για μένα και τα πάντα», τόνισε η Cardi B. «Φοβόμουν να κάνω τα πάντα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η φετινή χρονιά της υπενθύμισε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι οι άνθρωποι στους οποίους πρέπει να «αφοσιώνεται» δεν είναι οι επικριτές της, αλλά στους πιστούς θαυμαστές της. «Θα έπρεπε να φροντίζω τη σχέση με τους θαυμαστές μου, γιατί εσείς είστε αυτοί που βάζουν χρήματα στην τσέπη μου και είστε αυτοί που με αγαπούν», σημείωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.