CELEBRITIES

Η Ζιζέλ Μπούντχεν με total black look που θέλουμε να αντιγράψουμε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Μαρτίου 2024

Η Ζιζέλ Μπούντχεν με total black look που θέλουμε να αντιγράψουμε
GETTY IMAGES
Η Βραζιλιάνα top model, Ζιζέλ Μπούντχεν, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη διαφήμιση του νέου της βιβλίου μαγειρικής

Η Ζιζέλ Μπούντχεν πήγε στη Νέα Υόρκη και με την ευκαιρία αποφάσισε να μας δείξει μερικά στιλάτα looks, τα οποία θα θέλαμε πολύ να αντιγράψουμε. Η Βραζιλιάνα top model όμως δεν πήγε στην μεγάλη πόλη για να δείξει απλά τα ρούχα της, αλλά για να προμοτάρει το νέο της βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο «Nourish», που έχει μερικά από τα αγαπημένα γεύματά της, τα οποία είναι υγιεινά και θρεπτικά για το σώμα, όπως και για την ψυχή.

Για διαφημιστικούς λόγους λοιπόν η Ζιζέλ επισκέφθηκε μερικά από τα πιο γνωστά shows στη Νέα Υόρκη, όπως το «The View», το «The Kelly Clarkson Show» και το «The tonight show starring Jimmy Fallon», όπου όλα έπαιξαν και τον ρόλο της προσωπικής της πασαρέλας. Το αγαπημένο μας look ήταν αυτό που έβαλε στο show «The tonight show starring Jimmy Fallon».

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Οι παπαράτσι πέτυχαν τη Ζιζέλ να βγαίνει από το ξενοδοχείο της στο Upper East Side φορώντας ένα total black look. Το maxi παλτό με τον πλούσιο γιακά ήταν ένα statement κομμάτι και ισορροπούσε απίθανα με το mini μαύρο φόρεμα. Το φόρεμα έμοιαζε με σταυροκουμπωτό μεσάτο blazer, το οποίο τελείωνε σε άλφα γραμμή. Το μοντέλο συνδύασε αυτό το outfit με ψηλοτάκουνες στρογγυλές μαύρες μπότες, μαύρο διάφανο καλσόν και μεγάλους χρυσούς κρίκους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.