CELEBRITIES

H Γκουίνεθ Πάλτροου λυπάται προκαταβολικά που ο γιος της θα χρειαστεί να ζήσει μόνος του


JTeam

27 Μαρτίου 2024

H Γκουίνεθ Πάλτροου λυπάται προκαταβολικά που ο γιος της θα χρειαστεί να ζήσει μόνος του
Splash by Ideal Image
Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει το σύνδρομο της Ελληνίδας μάνας και δεν το ξέρει

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πέρα από μια επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι και μια υπερήφανη μητέρα. Η 51χρονη star έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Μάρτιν, ενώ, παράλληλα, είναι θετή μητέρα των επίσης δύο παιδιών του νέου συζύγού της, Μπραντ Φάλτσακ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2018.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχτηκε πως νιώθει θλίψη, που τα μικρότερα παιδιά της θα αφήσουν τη μητρική αγκαλιά και θα αλλάξουν σπίτι ενόψει της ενηλικίωσης τους, γεγονός που θα κατανοούσε απόλυτα και θα ενστερνιζόταν κάθε Ελληνίδα μάνα.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν κρύβει τη στενοχώρια της για την ενηλικίωση του γιου της

Όταν ρωτήθηκε από τους Sunday Times πώς νιώθει που τόσο ο 17χρονος γιος της όσο κι ο γιος του συζύγου της θα πάνε στο Πανεπιστήμιο, η Πάλτροου απάντησε με ειλικρίνεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από τη μία πλευρά, απίστευτη θλίψη. Μια βαθιά αίσθηση επικείμενης θλίψης».

Ωστόσο, η ηθοποιός εμφανίστηκε πλήρως συνειδητοποιημένη για την επερχόμενη κατάσταση που θα υπάρχει στο σπίτι της και τόνισε πως πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι, αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για τη ζωή και την εξέλιξη των παιδιών της.

«Από την άλλη, αυτό ακριβώς πρέπει να συμβαίνει. Τα παιδιά σας υποτίθεται ότι είναι νεαροί ενήλικες που μπορούν να επιτύχουν, να αντιμετωπίσουν ό,τι συμβεί, να κάνουν συνδέσεις και να είναι ανθεκτικοί. Αυτό ακριβώς θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι φεύγουν από το σπίτι».

Η Πάλτροου εξομολογήθηκε ακόμα πως η μητρότητα αποτελεί το κέντρο της ζωής της και νιώθει πλήρης.

«Δεν ξέρω καν πώς να το αρθρώσω. Είναι σαν την καθοδηγητική δύναμη. Είναι αυτό στο οποίο επιστρέφω. Παρατηρώ πολλούς φίλους μου που είχαν παιδιά που πήγαν στο κολέγιο. Το παιδί σου αλλάζει. Δεν είναι το ίδιο με το να ζείτε κάτω από την ίδια στέγη όλες τις ημέρες του χρόνου, οπότε προσπαθώ να είμαι ανοιχτή σε ό,τι συμβαίνει», τόνισε.

Να σημειωθεί, πως η 19χρονη κόρη της ηθοποιού, η Απλ, έχει ήδη εγκαταλείψει το πατρικό της και σπουδάζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.