CELEBRITIES

Ρέμπελ Γουίλσον: «Έκανα σεξ πρώτη φορά στα 35, δεν πρέπει να νιώθεις πίεση»


JTeam

28 Μαρτίου 2024

Ρέμπελ Γουίλσον: «Έκανα σεξ πρώτη φορά στα 35, δεν πρέπει να νιώθεις πίεση»
Splash by Ideal Image
Η Ρέμπελ Γουίλσον έκανε την πιο προσωπική αποκάλυψη για τη σεξουαλική ζωή της

Η Ρέμπελ Γουίλσον εξομολογήθηκε δημόσια πως έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 35 της κι ο λόγος που μοιράστηκε την ιστορία της είναι για να στείλει ένα θετικό μήνυμα σε όλους όσοι έχουν ενηλικιωθεί και ντρέπονται που δεν έχουν έρθει ακόμα σε σεξουαλική επαφή.

Με αφορμή την προσεχή κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της με τίτλο «Rebel Rising», η 44χρονη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο People, εξηγώντας πως με αυτή την προσωπική αποκάλυψη επιθυμεί να καθησυχάσει τους νέους και να τους απαλλάξει από το άγχος ότι πρέπει να κάνουν σεξ πριν από την ενηλικίωσή τους.

Η Ρέμπελ Γουίλσον μοιράστηκε την ιστορία της με όλο τον πλανήτη

«Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις τα τριάντα, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος», εξήγησε η Γουίλσον.

Στη συνέχεια της εξομολόγησής της, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως κάθε φορά που «έπεφτε στο τραπέζι» της συζήτησης ένα θέμα σχετικό με το σεξ, προσπαθούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις πόσω μάλλον να δώσει απαντήσεις. Η Ρέμπελ Γουίλσον θυμάται, μάλιστα, πως στα 23 χρόνια της ένιωσε την ανάγκη να πει ψέματα στη φίλη της ότι έκανε σεξ, θέλοντας να αποφύγει τη συζήτηση.

«Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη "ω ναι, το έκανα", απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις. Συνήθως απλά έφευγα από το δωμάτιο, όταν γινόταν η συζήτηση», αποκάλυψε η Γουίλσον στη συνέντευξή της.

«Μετά θυμάμαι ότι μου είπαν “ότι στα 23 είναι αργά". Και εγώ σκεφτόμουν πως “Θεέ μου, ο αριθμός μου είναι 35. Τι στο καλό; Μοιάζω με τον μεγαλύτερο χαμένο;”», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Ρέμπελ Γουίλσον επισήμανε πως, αν είχε γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα, θα είχε εξερευνήσει περισσότερο τη σεξουαλικότητά της και δεν θα θεωρούσε πως το φυσιολογικό είναι να σου αρέσει ένας άνδρας.

«Όταν άρχισα να ανοίγομαι - πιθανώς περισσότερο μετά το θάνατο του πατέρα μου - συνειδητοποίησα ότι παρόλο που έβλεπα τον γάμο ως χάσιμο χρόνου, άρχισα να ανοίγομαι σε αυτό. Χρόνια αργότερα, το να γνωρίζω γυναίκες και να έχω συναισθήματα γι’ αυτές, νομίζω ότι είναι απλώς ένα σημάδι για το πού βρισκόταν η κοινωνία», είπε.

Η Ρέμπελ Γουίλσον είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τη σχεδιάστρια Ραμόνα Αγκρούμα και τον Νοέμβριο του 2022 υποδέχτηκαν το πρώτο παιδί τους, που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.