CELEBRITIES

Η Rebel Wilson έδειξε για πρώτη φορά την 5 μηνών κόρη της στη Γιορτή της Μητέρας


JTeam

15 Μαΐου 2023

Η Rebel Wilson έδειξε για πρώτη φορά την 5 μηνών κόρη της στη Γιορτή της Μητέρας
Instagram/ rebelwilson
«Ξύπνησα στις 5:30 για να αλλάξω ένα μεγάλο 💩», έγραψε η Wilson στο Instagram

H Rebel Wilson γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας, δείχνοντας στο κοινό της το πρόσωπό της κόρης της, Royce, μέσα από φωτογραφίες στο Instagram.

Η 43χρονη star έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Happy Mother's Day! (Ξύπνησα στις 5:30 για να αλλάξω ένα μεγάλο 💩... εσείς;». Στην πρώτη λήψη, βλέπουμε τη Wilson με την 39χρονη αρραβωνιαστικιά της, Ramona Agruma να κάθονται με την 5 μηνών κόρη τους, Royce Lillian, χαρίζοντας στην κάμερα το πιο αληθινό τους χαμόγελο. Στη δεύτερη φωτογραφία, η Royce προσπαθεί με τη βοήθεια της μαμάς της, να κάνει τα πρώτα της βήματα ενώ στην τρίτη λήψη η Wilson είναι μαζί της στην παραλία, κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Στα σχόλια, οι fans περιγράφουν τη μικρή Royce σαν «θαύμα» ενώ η φίλη της Rebel Wilson, Paris Hilton σχολιάζει: «Happy Mothers Day!! Είναι πανέμορφη».

Η Wilson και η Agruma ανακοίνωσαν τη γέννηση της Royce μέσω παρένθετης μητέρας, τον περασμένο Νοέμβριο. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε την πρώτη εικόνα της νεογέννητης κόρης της, ενώ η λεζάντα που τη συνόδευε, ήταν βαθιά συγκινητική:

«Πέρα από κάθε περηφάνια, σας ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, Royce Lillian, η οποία ήρθε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα, μέσω παρένθετης μητέρας. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την αγάπη που έχω για εκείνη, είναι ένα πανέμορφο θαύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους περιλήφθηκαν σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη παρένθετη γυναίκα που κυοφόρησε και γέννησε με τόση φροντίδα την κόρη μου. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να ξεκινήσω τη δική μου οικογένεια. Είναι το τέλειο δώρο, το καλύτερο δώρο. Είμαι έτοιμη να δώσω όλη την αγάπη στο παιδί μου. Μαθαίνω γρήγορα… Σεβασμό σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω! Περήφανη που μπήκα στο κλαμπ», είχε γράψει συγκινημένη.

H Rebel Wilson έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της, Ramona Agruma, τον Φεβρουάριο του 2023, με φόντο το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στη Disneyland, μόλις 8 μήνες αφού η Wilson σύστησε για πρώτη φορά την Agruma ως σύντροφό της.

Τον Ιούνιο του 2022, είχε πει στους θαυμαστές της, «νόμιζα ότι έψαχνα για τον πρίγκιπα της Disney αλλά ίσως αυτό που χρειαζόμουν πραγματικά όλον αυτόν τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα της Disney».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.