CELEBRITIES

H Ρέμπελ Γουίλσον έχασε 80 κιλά με τον πιο λάθος τρόπο


JTeam

1 Απριλίου 2024

H Ρέμπελ Γουίλσον έχασε 80 κιλά με τον πιο λάθος τρόπο
Splash by Ideal Image
Η Ρέμπελ Γουίλσον αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς έχασε βάρος

Η Ρέμπελ Γουίλσον μίλησε με ειλικρίνεια για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για χάσει κιλά, αλλάζοντας πέρα από το σώμα της και την ίδια τη ζωή της. Ήταν 2020, όταν η 44χρονη ηθοποιός έχασε 80 κιλά..

Σε συνέντευξή της στη «Sunday Times», η Ρέμπελ Γουίλσον άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη «μάχη» που έδωσε με τη ζυγαριά της, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ποια ήταν η αιτία για να χάσει βάρος, αλλά και πώς κατάφερε να επιτύχει αυτήν την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Ειδικότερα, η αυστραλιανή ηθοποιός και παραγωγός γνωστοποίησε πως κινητοποιήθηκε κι άρχισε να χάνει κιλά, όταν ο γιατρός της τής ανακοίνωσε ότι με λιγότερο βάρος θα ήταν ευκολότερο να στεφθεί από επιτυχία η εξωσωματική. Η Ρέμπελ Γουίλσον επιθυμούσε να γίνει μητέρα και θα έκανε τα πάντα γι’ αυτό.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Η ηθοποιός αποκάλυψε, πως όταν μοιράστηκε την απόφαση που έλαβε, μόνο η μητέρα της στάθηκε στο πλευρό της και συμφώνησε πως πρέπει να μειώσει τα κιλά της, την ίδια στιγμή που οι συνεργάτες της τής έλεγαν πως θα χάσει την ταυτότητά της ως ηθοποιός, αλλάζοντας τη σύσταση του σώματός της.

Παράλληλα, η Ρέμπελ Γουίλσον μοιράστηκε δημόσια τον - εντελώς λάθος - τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 80 κιλά. Η ηθοποιός δε δίστασε να αναφέρει πως έκανε χρήση του Ozempic, του ενέσιμου εκείνου φαρμάκου, που περιέχει μια ουσία που βοηθάει το σώμα να παράξει περισσότερη ινσουλίνη και χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο από ανθρώπους που έχουν σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

«Κάποιος σαν εμένα θα μπορούσε να έχει απύθμενη όρεξη για γλυκά, οπότε νομίζω ότι αυτό το φάρμακο μπορεί να είναι καλό», εξήγησε η Ρέμπελ Γουίλσον και σχολίασε: «Βασικά κανείς εκτός από τη μαμά μου δεν ήθελε να χάσω βάρος».

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος απλά και μόνο για να μοιάσουν σε κάποιο πρότυπο που έχουν, η Ρέμπελ Γουίλσον είπε: «Αισθάνομαι έντονα ότι οι νεαρές γυναίκες δεν πρέπει να έχουν εμμονή στο να μοιάσουν με μοντέλα της Victoria's Secret – πρέπει απλώς να μοιάζουν με τον εαυτό τους. Ξέρω ότι η σχέση μου με το φαγητό είναι περίπλοκη. Τώρα είμαι ευχαριστημένη με το ακόμα καμπυλωτό και συμπαγές σώμα μου».

Η Ρέμπελ Γουίλσον δεν είναι η πρώτη star που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο φάρμακο για να χάσει βάρος, καθώς πολλές είναι celebrities του εξωτερικού που το επέλεξαν γι' αυτόν τον λόγο, όπως η Έιμι Σούμερ και η Σάρον Όσμπορν.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια μέθοδο που μας βρίσκει άκρως αντίθετους, την ίδια στιγμή που ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων δεν έχει εγκρίνει το Ozempic κατάλληλο για απώλεια βάρους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.