CELEBRITIES

H Σακίρα είπε ότι η ταινία Barbie τους «ευνούχισε» τους γιους της


JTeam

3 Απριλίου 2024

H Σακίρα είπε ότι η ταινία Barbie τους «ευνούχισε» τους γιους της
Instagram @shakira
Και προχώρησε σε δηλώσεις προβληματικές μεν, αναμενόμενες δε. Είναι η γυναίκα που, αντί να τα βάλει με τον Πικέ που την απάτησε, έγραψε diss track για το τρίτο πρόσωπο

Η ταινία Babrie κυκλοφόρησε με σημαία τον φεμινισμό. Αν την είδες, κατάλαβες ότι σίγουρα δεν είναι η πιο φεμινιστική ταινία του κόσμου –δεν ανήκει καν στο top 20- ωστόσο έκανε μία προσπάθεια να πει τα αυτονόητα. Την είδαν και οι γιοι της Σακίρα, οι οποίοι μάλλον δεν άντεξαν το τόσο ροζ επειδή είναι αγόρια και ένιωσαν ευνουχισμένοι.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Allure, η τραγουδίστρια που ήδη έχει προβληματικές απόψεις περί γυναικείας αλληλεγγύης (την απάτησε ο άντρας της και έβγαλε diss track για το τρίτο πρόσωπο, αντί να εκφράσει την οργή της για τον ίδιο) δήλωσε ότι τα παιδιά της μίσησαν την ταινία, και ήτα μαζί τους. «Ένιωσαν ότι τους ευνούχισε. Και συμφωνώ, ως ένα σημείο», είπε.

«Μεγαλώνω δύο αγόρια. Θέλω να νιώθουν δυνατοί κι εκείνοι, ενώ σέβονται τις γυναίκες. Μου αρέσει η ποπ κουλτούρα ότι προσπαθεί να ενδυναμώσει τις γυναίκες χωρίς να αφαιρεί από τους άντρες τη δυνατότητα να είναι άντρες, να προστατεύουν και να παρέχουν (στις οικογένειες και τις συντρόφους τους)».

Η Σακίρα, έπειτα, προσπάθησε να μη γίνει cancelled αλλά δεν το έσωσε. Ίσως το έκανε χειρότερο.

«Πιστεύω στο να δίνουμε τις γυναίκες όλα τα μέσα και την εμπιστοσύνη πως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, χωρίς να χάσουμε τη θηλυκότητά μας. Πιστεύω πως οι άντρες έχουν έναν σκοπό στην κοινωνία και οι γυναίκες έναν άλλον. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο και αυτό δεν πρέπει να χαθεί».

Συνοψίζοντας: Η Σακίρα θέλει τα παιδιά της να γίνουν άντρες παλιάς κοπής που θα προστατεύουν τις γυναίκες και θα τους τα παρέχουν όλα. Και οι γυναίκες δεν πρέπει να παραγίνουν δυναμικές και να χάσουν τη θηλυκότητά τους. Και η Barbie κατάφερε να ευνουχίσει δύο εφήβους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.