CELEBRITIES

Η Ρέμπελ Γουίλσον «έκαψε» με το βιβλίο της τον Σάσα Μπάρον Κοέν και οδήγησε στο διαζύγιό του με την Άιλα Φίσερ


JTeam

7 Απριλίου 2024

Η Ρέμπελ Γουίλσον «έκαψε» με το βιβλίο της τον Σάσα Μπάρον Κοέν και οδήγησε στο διαζύγιό του με την Άιλα Φίσερ
Instagram
Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες

Αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχει η Ρέμπελ Γουίλσον με τον χωρισμό του ζευγαριού Σάσα Μπάρον Κοέν και Άιλα Φίσερ, θα σου απαντήσω μεγάλη. Για την ακρίβεια πολύ μεγάλη.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά της, που έχει τίτλο, «Rebel Risin».

Στις σελίδες του, περίεγραψε μια σειρά από σοκαριστικά πράγματα που συνέβησαν όταν δούλεψε με τον Σάσα Μπάρον Κοέν, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν «μαλ***», αφού της είπε μεταξύ άλλων να γδυθεί μπροστά του.

Αυτό, όπως υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, λειτούργησε καταλυτικά και έκανε την Άιλα Φίσερ να τερματίσει, μετά από 14 χρόνια το γάμο τους.

Η Άιλα Φίσερ «είχε αρχίσει να ντρέπεται»

Μια πηγή δήλωσε στη Sun πως: «Το βιβλίο της Ρέμπελ ήταν καταλυτικό για να αποφασίσει η Άιλα να το ανακοινώσει στον κόσμο. Έχει τη δική της καριέρα και φήμη να ανησυχεί. Οι κοντινοί της άνθρωποι είπαν ότι είχε αρχίσει να ντρέπεται με όλους τους ισχυρισμούς που προέκυπταν από το βιβλίο της Ρέμπελ. Έτσι ένιωσε ότι ήταν το σωστό να ενημερώσει τους πάντες για την απόφασή της».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Σάσα, από την άλλη πλευρά, δεν το ήθελε αυτό. Έκανε σαν να είναι όλα κανονικά ως συνήθως πριν κάνουν αυτή την ανακοίνωση».

Jenny.Gr
Instagram

Τέλος μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού τόνισε: «Έχουν δυσκολίες εδώ και αρκετό καιρό και παλεύουν για να τα καταφέρουν».

Η ανακοίνωση του χωρισμού:

«Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας», έγραψαν χαρακτηριστικά στα social media.

Jenny.Gr
instagram

Και κατόπιν πρόσθεσαν: «Πάντα θέταμε ως προτεραιότητα την ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτή την αλλαγή. Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Η πρώτη αντίδραση της Ρέμπελ Γουίλσον μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή, η Ρέμπελ Γουίλσον ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει ξαπλωμένη σε έννα καναπέ φορώντας ένα πράσινο σατέν φόρεμα και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τι εβδομάδα!».

Και αυτό δεν το λες καθόλου τυχαίο. Έτσι δεν είναι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.