CELEBRITIES

Diddy: Η πρώην σύντροφός του αρνείται δημοσίως τις κατηγορίες - «Δεν είμαι σεξεργάτρια»


JTeam

8 Απριλίου 2024

Diddy: Η πρώην σύντροφός του αρνείται δημοσίως τις κατηγορίες - «Δεν είμαι σεξεργάτρια»
Splash by Ideal Image
Η Γιανγκ Μαϊάμι ξεκαθαρίζει ότι δεν πληρωνόταν από τον Diddy για να κάνει σεξ

Η υπόθεση του Diddy έχει επικεντρώσει όλα τα βλέμματα, αφού καθημερινά νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μετά την κατηγορία ότι η πρώην σύντροφός του, Γιανγκ Μαϊάμι, πληρωνόταν για να κάνει σεξ, η ίδια αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και να διαψεύσει αυτόν τον ισχυρισμό.

Να σημειωθεί, πως στη μήνυση εναντίον του Diddy, η οποία κατατέθηκε από τον Ρόντνεϊ Τζόουνς, η Γιανγκ Μαϊάμι φέρεται να ήταν μία από τις τρεις γυναίκες που ο ράπερ πλήρωνε αδρά κάθε μήνα, προκειμένου να είναι σεξεργάτρια. Στην εν λόγω αγωγή αναφέρεται επίσης, πως η Γιανγκ Μαϊάμι μετέφερε ένα παράνομο ναρκωτικό για χάρη του Diddy τον Απρίλιο του 2023.

Πριν από μερικές ώρες, ο 50 Cent έκανε μια ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από το «The Jason Lee Show», στο οποίο η Γιανγκ Μαϊάμι αποκαλούσε τον εαυτό της σεξεργάτρια. Τότε, ο ίδιος σχολίασε: «Είναι εντάξει να είσαι σεξεργάτρια απλά βεβαιώσου ότι ο άνθρωπος δίπλα σου είναι καλά πληρωμένος».

Παρακολουθώντας την ανάρτηση του 50 Cent, η Γιανγκ Μαϊάμι απάντησε δημόσια πως δεν ήταν σεξεργάτρια και ισχυρίστηκε πως παραφράστηκαν τα λόγια της. Η ίδια αρνήθηκε ακόμα τη μεταφορά ναρκωτικών, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά σε σχόλια που αντάλλαξε με χρήστες του Instagram, προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτήν την παραφημολογία.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2022, ο Diddy και η Γιανγκ Μαϊάμι γνωστοποίησαν ότι είναι ζευγάρι κι έναν χρόνο αργότερα, το 2023, επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους. Ο Diddy έχει κατηγορεί από τουλάχιστον πέντε ανθρώπους για σεξουαλικά εγκλήματα τους τελευταίους μήνες, ωστόσο ο ίδιος τα αρνείται όλα κατηγορηματικά.

Η έρευνα εις βάρος του βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ μετά τον ράπερ κατηγορείται και ο γιος του επίσης για σεξουαλική κακοποίηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS