CELEBRITIES

Η Μόλι Σιμς μιλά για τις δυσκολίες στην αρχή της καριέρας της: «Με φώναζαν χοντρή και έλεγαν ότι έχω στραβή μύτη»


JTeam

8 Απριλίου 2024

Η Μόλι Σιμς μιλά για τις δυσκολίες στην αρχή της καριέρας της: «Με φώναζαν χοντρή και έλεγαν ότι έχω στραβή μύτη»
Splash by Ideal Image
Η Μόλι Σιμς θυμάται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην αρχή της καριέρας της στο μόντελινγκ

Μπορεί η Μόλι Σιμς να αποτελεί ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, ωστόσο στην αρχή της καριέρας της δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα. Κάνοντας μια αναδρομή, το 50χρονο σήμερα μοντέλο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και για τις ώρες που πέρασε κλαίγοντας, μετά από επικριτικά σχόλια που είχε λάβει για την εμφάνισή της.

Ειδικότερα, η Μόλι Σιμς εξομολογήθηκε πως οι υπεύθυνοι της είχαν αποκαλύψει ότι έχει στραβή μύτη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συμμετρία στο πρόσωπό της, ενώ είχε λάβει πολλά αρνητικά σχόλια και για το βάρος, λέγοντάς της πως έχει περισσότερα κιλά από όσα θα έπρεπε γι’ αυτή τη δουλειά που θέλει να κάνει.

«Ποτέ δεν ήξερα ότι η μύτη μου είναι στραβή. Ο φωτογράφος μου έλεγε να μετακινηθώ λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά. Και μετά από δύο εβδομάδες που εργαζόμουν στο μόντελιγνκ ο φωτογράφος μου είπε ότι το πρόβλημα είναι η μύτη μου, γιατί είναι στραβή», ανέφερε η Μόλι Σιμς σε συνέντευξή της στο «Getting Grilled with Curtis Stone».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Παράλληλα, η Μόλι Σιμς εξομολογήθηκε πως είχε σχολιαστεί και για το βάρος της, λέγοντάς της ότι είναι «πολύ χοντρή» για τη δουλειά, γεγονός που έπρεπε να αλλάξει. «Ήταν μια έντονη και γεμάτη άγχος περίοδος για εμένα», τόνισε το μοντέλο.

Τότε, η ίδια έκανε αλλαγές στις διατροφικές συνήθειές της, αφού μέχρι πρότινος στο σπίτι της συνεχώς μαγείρευαν με αποτέλεσμα να υπάρχει όλη την ώρα φαγητό μπροστά της. Από εκεί και πέρα, άρχισε να μπαίνει σε ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής χωρίς, όμως, ποτέ να ξεπεράσει τα όρια και να φτάσει στο σημείο να λιμοκτονεί.

Παρά το γεγονός ότι η Μόλι Σιμς είχε αδυνατίσει πολύ, πάλι άκουγε σχόλια για τα κιλά της, καθώς κάποιοι υποστήριζαν ότι πρέπει να χάσει κι άλλο βάρος. Το μοντέλο δεν έχασε την επαφή με τον καθρέφτη του και εξήγησε πως ποτέ δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, δηλαδή να κάνει μονίμως δίαιτα για να χάνει συνεχώς βάρος και να γίνει υπερβολικά αδύνατη.

Η Μόλι Σιμς δεν άργησε να βρει τον δρόμο της στον χώρο της μόδας και έτσι, στα τέλη της δεκαετίας του 1990, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS