CELEBRITIES

Η Λόρεν Γκράχαμ αποκάλυψε το τελευταίο και ιδιαίτερο δώρο που της έκανε ο Μάθιου Πέρι, λίγο πριν πεθάνει


JTeam

9 Απριλίου 2024

Η Λόρεν Γκράχαμ αποκάλυψε το τελευταίο και ιδιαίτερο δώρο που της έκανε ο Μάθιου Πέρι, λίγο πριν πεθάνει
Splash by Ideal Image
Η Λόρεν Γκράχαμ μιλάει για την απώλεια του καλού φίλου της Μάθιου Πέρι, έξι μήνες μετά τον θάνατό του

Ο Μάθιου Πέρι «έφυγε» από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023, κάνοντας πιο φτωχό τον χώρο της υποκριτικής. Ο διάσημος ηθοποιός, που έγραψε ιστορία μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Friends», πέθανε από υπερβολική λήψη κεταμίνης και πνιγμό. Φίλοι - ανάμεσά τους και η Λόρεν Γκράχαμ - και θαυμαστές παραμένουν συγκλονισμένοι από την τραγική απώλειά του.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της για την προώθηση του νέου βιβλίου της, η γνωστή ηθοποιός του «Gilmore Girls» αναφέρθηκε στη μακροχρόνια φιλία της με τον Μάθιου Πέρι, αλλά και στην είδηση του θανάτου του, μια είδηση που «πάγωσε» τον πλανήτη το περασμένο φθινόπωρο.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

«Ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ σύντροφος, ήταν σχεδόν πάντα στη ζωή μου. Θα χανόμασταν για έναν χρόνο και μετά θα ερχόταν πάλι. Και τον προηγούμενο χρόνο είχε μόλις επιστρέψει στη ζωή μου», εξομολογήθηκε η Λόρεν Γκράχαμ για τη φιλία της με τον Μάθιου Πέρι.

«Είμαι ακόμα σε σοκ. Κανείς δεν με έκανε να γελάσω ποτέ τόσο δυνατά, που να δακρύζω. Υπήρχε μεγάλη χαρά. Ήθελα να είμαι κοντά του και να είμαι φίλη του», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού τον Νοέμβρη του 2023, μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Σχετικά με το τελευταίο δώρο που έλαβε για τα γενέθλιά της από τον κωμικό ηθοποιό, η Λόρεν Γκράχαμ αποκάλυψε στην περιοδεία του βιβλίου της ότι επρόκειτο για ένα σετ pickleball, είναι παιχνίδι με ρακέτες που μοιάζει πολύ με το τένις. «Να είσαι μεγαλύτερη», ήταν η σημείωση που είχε αφήσει ο Μάθιου Πέρι στην εορτάζουσα Λόρεν Γκράχαμ.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν τρεις φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, με την πρώτη να είναι στη σειρά «Studio 60 on the Sunset Strip», το 2006. Η Λόρεν Γκράχαμ ήταν ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του Μάθιου Πέρι και, μάλιστα, ο ίδιος είχε προσθέσει μια κοινή φωτογραφία τους στο βιβλίο που μιλούσε για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.