CELEBRITIES

Η Άνια Τέιλορ Τζόι στην 2024 CinemaCon με look εμπνευσμένο από το Furiosa: A Mad Max Saga


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Απριλίου 2024

Η Άνια Τέιλορ Τζόι στην 2024 CinemaCon με look εμπνευσμένο από το Furiosa: A Mad Max Saga
Instagram/anyataylorjoy
Η Άνια Τέιλορ Τζόι έκανε μια παράξενη ενδυματολογική επιλογή στην 2024 CinemaCon

Η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι αποφάσισε να φορέσει ένα look εμπνευσμένο από τη νέα της ταινία στη 2024 CinemaCon, που έγινε στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας εχθές το βράδυ. Η νέα της ταινία είναι το πολυαναμενόμενο prequel Furiosa: A Mad Max Saga, στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Κρις Χεμσγουόρθ.

Η Άνια Τέιλορ Τζόι, θέλοντας να δείξει ότι είναι ακόμα μέσα στο κλίμα της ταινίας με το Post apocalyptic χαρακτήρα, φόρεσε ένα φόρεμα από τον Ludovic de Saint Sernin και τη συλλογή RTW για τον επόμενο χειμώνα και φθινόπωρο. Το φόρεμα ήταν mini, δερμάτινο, μαύρο στράπλες με ασημένια τρουκς και κορδόνια. Η υφή, το χρώμα και το στιλ του παραπέμπουν σε ρόδες αυτοκινήτου ή ζώνες, αλλά όπως και να έχει ταιριάζει τον post apocalyptic τόνο της ταινίας. Το σέταρε με μαύρες μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες και καθόλου αξεσουάρ, μόνο τα μεγάλα μάτια της βαμμένα smoky. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε βάλει κάτι καλύτερο, διότι δε μας έχει συνηθίσει σε άκομψες εμφανίσεις, αλλά για μια φορά συγχωρείται.

Jenny.Gr
Instagram/anyataylorjoy

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.