CELEBRITIES

Η Ριάνα ανακάλυψε ξανά τη σχέση της με τη μόδα, μετά τη μητρότητα


JTeam

22 Απριλίου 2024

Η Ριάνα ανακάλυψε ξανά τη σχέση της με τη μόδα, μετά τη μητρότητα
GETTY IMAGES
«Θέλω απλώς να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο», είπε η Ριάνα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ριάνα μιλάει για τη μητρότητα και για το πώς η δημιουργία μιας οικογένειας ξεπέρασε τις προσδοκίες της. Τώρα, όμως, η ίδια αποκάλυψε πως μέσα από τις δύο εγκυμοσύνες της, κατάφερε να ανακαλύψει εκ νέου τον εαυτό της, αλλά και να δημιουργήσει μια νέα, πιο απελευθερωμένη σχέση με τη μόδα και τα ρούχα.

Μιλώντας στο BBC, η Ριάνα αποκάλυψε ότι κατά την εγκυμοσύνη της αρνήθηκε να φορέσει «ρούχα μητρότητας». «Απλά αρνήθηκα να αγοράσω τέτοια ρούχα. Ήμουν σε φάση, "ό,τι μού κάνει, ό,τι με βολεύει". Ήταν για μένα μια πρόκληση να προσεγγίσω έξυπνα το στιλ». Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους του BBC, που βρέθηκαν στο event για την τελευταία της συνεργασία με την Puma στο Λονδίνο, η σταρ αποκάλυψε ότι μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της, ένιωθε υπερβολικά άνετα φορώντας μόνο πιτζάμες και φόρμες.

Όπως είπε η ίδια, «με την πρώτη εγκυμοσύνη, ένιωσα ότι μπορούσα να φοράω τακούνια συνεχώς». «Αλλά, μετά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη, έχεις ένα μικρό παιδί, μια κοιλιά, είναι χειμώνας, έχεις ένα παλτό, μια τσάντα για μωρά. Σκέφτεσαι: "Είμαι για, τακούνια; Χμ, ίσως όχι". Γι’ αυτό έγινα λίγο πιο δημιουργική και έκανα πιο άνετο το στιλ μου». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, για τη Ριάνα, η μόδα έπαψε να είναι η προτεραιότητά της μετά την εγκυμοσύνη. «Μετά από λίγο, όταν κάνεις παιδιά, σκέφτεσαι ότι αυτό είναι το πιο χαζό πράγμα, το λιγότερο σημαντικό. Είναι πραγματικά το λιγότερο σημαντικό».

Κατά κάποιον τρόπο, η Ριάνα δημιούργησε τους δικούς της «κανόνες» σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κάτι που την έκανε να δημιουργήσει μια άλλη σχέση με τον εαυτό της. «Προσέγγισα αυτό το κομμάτι, όπως όλα τα άλλα που προσεγγίζω στη μόδα», είπε στο BB. «Θέλω απλώς να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Θέλω πάντα να τα προσαρμόζω πάνω μου και να βάζω το δικό μου twist».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.